Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, seçim gezilerine TTK Merkez Atölyesi ve esnaf toplantılarıyla devam etti. Hüseyin Özbakır, vatandaşlardan olumlu tepki aldıklarını söyledi.
Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerle birlikte TTK Merkez Atölyesini ziyaret ederek çalışan işçilerden bilgi aldı. Çalışan bütün işçilerle sohbet eden Özbakır, 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde destek istedi. Buradaki ziyaretin ardından Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerinde bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek vatandaşlarını sıkıntılarını dinledi.
"CHP VE MHP BÜROLARINA NEZAKET ÇERÇEVESİNDE UĞRUYORUZ"
Seçim gezileri hakkında açıklamalarda bulunan Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Ara vermeden tüm ekip arkadaşlarımızla devam ediyoruz. Bugün sabahtan bu yana çeşitli ziyaretlerimiz oldu. 7 Hazirana kadar bu çalışmalar devam edecek. Seçimden sonra da başka çalışmalara geçeceğiz. Vatandaşlardan çok olumlu tepki alıyoruz. Olumsuz aldığımız tepki yüzde 5 civarında biz gittiğimiz yerlerde herkes ziyaret ediyoruz. CHP ve MHP bürolarına nezaket çerçevesinde uğruyoruz. Karşılıklı nezaketli olmamız lazım. Biz bütün ekibimizle birlikte 5’e uğraşıyoruz ama kaç çıkacağı halkımızın takdiri ben birinci sıra demeden gece gündüz koşturuyorum. Biz beşi istiyoruz halkımız son sözü söyleyecek” dedi.
Vatandaşlar da Hüseyin Özbakır’a yakın ilgi gösterdi.