Milliyetçi Hareket Partisi’nin Zonguldak Milletvekili aday adayı Elmas Acar Songür, Türk Ocakları’na ziyarette bulundu.
Türk Ocağı Yönetim Kurulu ve ocaklılar tarafından karşılanan Songür, katılanlar ile tek tek selamlaştı. Böyle bir ortamda bulunmanın aday adaylığı süreci içinde kendisine mücadele azmi vereceğini belirten Songür, “Şu an büyük bir güç hissettim. Zonguldak için çalışacağım. Özellikle kadın hakları konusunda projelerimiz var. Zonguldak’ın sıkıntılarını çok yakından biliyoruz. Bu konuda önemli fikirlerimiz var” dedi.
MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Songür, milli ve manevi konularda Türk Ocağı mefkûresinin kendisine yol göstereceğini dile getirdi.
Ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref ise Elmas Acar Sorgür’e adaylık sürecinde başarılar dileyerek, “Bir bayan aday olarak kendisini çıkmış olduğu yolda tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Her şeyden önce medeni cesaretinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Elmas Acar Songür’e, Türk Ocakları Zongudak Şube Başkanı Erol Şeref tarafından plaket takdim edildi. MHP’nin kadın adayı alkışlar eşliğinde Türk Ocaklarından ayrıldı.