AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar Devrekli köylülerden tekrar destek istedi
Zonguldak AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar Devrekli köylülerden 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde kendisine tekrar destek vermeleri için köyleri bire bir ziyaret ederek yeniden hizmete talip olduklarını, bu anlamda da vatandaşlardan kendisine destek vermelerini istedi. Beraberinde AK Parti Devrek İlçe Teşkilatı ile birlikte ilçeye bağlı Sabunlar, Dirgine, Yagmurca, Akçabey, Ataköy ve Başlarkadı köylerini ziyaret eden Ulupınar,” Bu kardeşinizi 4 yıl evvel sizleri temsil etmemiz için Ankara’ya gönderdiniz ve 4 yıl içerisinde Zonguldak’ı ve Zonguldaklıları Ankara’da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Gerek Ankara’da ve gerekse Zonguldak’ımızda sizlerin neşesi ile neşelendim, sizlerin acısıyla üzüldüm ve sizlerin mutlu günlerinizde hep yanınızda olmaya çalıştım. Zaman zaman çözemediğimiz sorunlar oldu bunun farkındayım bazen şartlar bazen de yasalar gereği çözülmeyen sorunlarımız askıda kaldı. Ama ben inanıyorum ki Zonguldak’ımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Köylerimizde ki birçok sorunu çözdük ve mevcut sorunlarda çözülmek üzere inşallah bu hizmetlerin devamı için sizlerden 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde bu kardeşinize desteklerinizin bekliyorum. Malum miiletvekiliği 3 dönemden ibaret benim Ankara’da bir evim yok kiradayım dolayısıyla Ankara’da ki görevim sona erdiğinde yine aranızda olacağım benim gidecek başka yerim yok ben Devrek çocuğuyum istikrarın ve hizmetin devamı için bu kardeşinize sizlerden tekrar destek bekliyorum ” diye konuştu.
AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ise vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada,” Geçtiğimiz seçimlerde ana muhalefet partisi adayı Haberal ilimizi hastanelerle donatacaktı, üniversiteler yaptıracaktı hani nerede hastaneler, hani nerede üniversiteler? Kimse kimseyi kandırmasın ve kandıramadılar da nitekim yine partimiz yüksek oy farkıyla kendini gösterdi. İnşallah bu seçimlerin sonucunda da sizlerin vereceği desteklerle AK Parti Milletvekilimiz Özcan Ulupınar vatana, memlekete ve sizlere hizmet etmek için var güçleri ile çalışmaya devam edecektir” dedi.
Sevgi gösterileri ile karşılanan Ulupınar’ı sonuna kadar destekleyeceklerini ifade eden köylüler, ”Özcan bizim çocuğumuz tabi ki destekleyeceğiz ve onu tekrar Ankara’ya göndereceğiz” dediler.