Zonguldak’ta sağlık çalışanlarına SGK tarafından e-ödenek ve istirahat raporları konulu eğitim verildi.
İlk olarak Atatürk Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya SGK Kısa Vadeli Sigorta Kolları Daire Başkanı Osman Yüce, Şube müdürleri, SGK Zonguldak İl Müdürü Çiğdem Acar, BEÜ Sağlı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Atatürk Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Hasan Tosun ve sağlık çalışanları katıldı.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu programda açılış konuşmasını SGK İl Müdürü Çiğdem Acar yaptı. Acar, “Zonguldak İlimizde hizmet veren doktorlarımıza yönelik olarak İl Müdürlüğümüzce, Kısa Vadeli Sigorta Kolları Daire Başkanı ve şube Müdürlerinin katılımıyla E-Ödenek ve İstirahat Raporları konulu eğitim düzenlemiş bulunmaktayız. Daire Başkanımız bizleri kırmadı ve davetimizi kabul etti. Eğitim programımız üç gün sürecek. Bugün burada Atatürk Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda, İlimizdeki Kamu ve Özel Hastanelerde görevli doktorlara yönelik olarak; 4.06.2015 tarihinde saat 16:00 da yine Atatürk Devlet Hastanesi Toplantı Salonun da, Atatürk Devlet Hastanesi ve Ek hizmet binasında görevli doktorlara yönelik olarak; 5.06.2015 tarihinde saat 10:00 da Atatürk Devlet Hastanesi Toplantı Salonun da, İlimizde ki Toplu İş sözleşmesine Tabi İşverenlere yönelik olarak, yine 5.6.2015 tarihinde saat 16:00 da Bülent Ecevit Üniversitesinde Tıp Fakültesinde, Fakültede görevli doktorlara yönelik olarak eğitim programını tamamlayacağız” diye konuştu.
Daire Başkanı Osman Yüce ise e-ödenek sistemi ve istirahat raporları üzerinde yaşanan sorunları ve yapılan çalışmaları aktardı.