Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mahmut Özer’i ziyaret etti.
Ziyarete Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ahmet Usta, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı Ayşegül Fota, Servis Şeflerinde Safiye İyli ve Eren Korkmaz katıldı.
Ziyarette, SGK İl Müdürü Çiğdem Acar, “Her yıl Mayıs ayının 2. haftasını içine alan hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır, bu haftada 16-22 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyoruz, ayrıca Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle de Sosyal Güvenlik Kurumunun kuruluşunun 10. yılını kutlanmaktadır” dedi. İl Müdürü Acar Bülent Ecevit Üniversitesinin Sosyal, Kültürel ve Bilimsel alandaki projeleri ile Zonguldak’ın gelişmesine ve tanıtıma yapmış olduğu katkıların çok önemli olduğunu dile getirdi.
Profesör Doktor Mahmut Özer ziyarette “Sosyal Güvenlik Kurumu Devletin en önemli Kuruluşlarından biridir, bu vesileyle İl Müdürlüğünüzün çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz” dedi ve İl Müdürü Acar’a plaket takdim ederek sosyal güvenlik haftasını kutladı.