Türk Eğitim Sen Turnuvası’nın galibi Mimar Sinan oldu.
Türk Eğitim-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘‘Halı Saha Futbol Turnuvası’’ 7 Mayıs Perşembe günü tamamlandı. Mimar Sinan Ortaokulu, rakibi Çaycuma Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni 5-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
Toplam 10 takımın yer aldığı halı saha futbol turnuvasının final gününde yapılan üçüncülük maçında gülen taraf, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu’nu 4-3 skorla mağlup eden İmam Hatip Ortaokulu oldu. Büyük bir heyecana sahne olan final müsabakasında ise Mimar Sinan Ortaokulu, rakibi Çaycuma Çok Programlı Anadolu Lisesini 5-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
Türk Eğitim-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Tarık Arslan yaptığı açıklamada, “Türk Eğitim-Sen olarak bu turnuvayı düzenlemekteki en büyük amacımız üyelerimiz ve eğitim camiası içerisinde birlik beraberlik duygularını ön plana çıkarmak ve günlük hayatın stresinden arkadaşlarımızı biraz da olsa uzaklaştırmaktı. Sendikacılık faaliyetlerinin yanında sosyal etkinlikler de düzenleyerek yaşamın farklı bir alanına katkı koymanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvada emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum’ dedi.
Ödül töreninde en az gol yiyen Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Takımın Kalecisi Alper Yıldırım’a altın eldiven ve gol kralı olan Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi takımının oyuncusu Okan Gedik’e de altın krampon verildi. İlk dört dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri takdim edilerek kupa töreni sona erdi.