Türkiye Yardımseverler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından derneğe katkıda bulunan üyelere hediye ve teşekkür belgeleri verildi.
Deniz Kulübü Restoran’da düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. İlk olarak kahvaltıda bir araya gelen dernek üyelerine daha sonra hediye ve teşekkür belgeleri takdim edildi.
Törende konuşan Türkiye Yardımseverler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Sabiha Köktürk, “Bugün gerçekleştirilen etkinlik derneğimizin her yıl Mayıs ayında düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğidir. Üyelerimizle, eşimizle, dostumuzla birlikte kahvaltı yaparak, derneğimize katkıda bulunan üyelerimize sembolik da olsa küçük hediyeler veriyoruz” dedi.
Türkiye Yardımseverler Derneği Zonguldak Şubesi’nin bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan ve amaçlarından da bahseden Köktürk, “Derneğimizin öncelikli amacı eğitim. Yardımda bulunduğumuz üniversite öğrencilerimiz var. Öğrencilerimizin sayısını her yıl arttırarak yardımlarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz her ne kadar eğitim olsa da, bunun dışında yoksul ailelere yardım yapıyoruz. Daimi yardımda bulunduğumuz aileler var. Bizden yardım isteyenleri hiçbir şekilde boş çevirmemeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.