AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ve Emine Çift Zonguldak Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. İki aday uçak seferlerinin başlaması için ilk imzaları attı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Emine Çift, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer Zonguldak Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı.
7 Haziran 2015 seçimlerinde Zonguldak’tan ne kadar güçlü çıkılırsa Ankara’da ellerinin o kadar güçlü olacağını ifade eden AK Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, "Amacımız Zonguldak’a hizmet etmek. Biliyorsunuz 9 yıldır Zonguldak’tayım ve 9 yıl başsavcılık görevinden sonra Zonguldak’ın sıkıntılarını iyi bildiğim için aday oldum. İnşallah bundan sonra çalışma hayatımızda Zonguldak halkına faydalı olamaya çalışacağız" dedi.
"KİBİRLİ DEĞİLİZ, AZ HORON TEPMEDİK"
Kamuoyunda farklı algıların oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Hüseyin Özbakır, "Başsavcıdır kibirlidir insanlara tepeden bakar. Böyle bir şey yok. Az horon etmedik. Saatlerce horon ettiğimiz olmuştur. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Vekil olsam da dinlemem, horon oldu mu horona çıkarız ne yapalım bizimde böyle bir huyumuz var. Biz bir yola çıktık amacımız Ankara’ya elimiz güçlü gitmek. Herkesle beraber yürüyeceğiz. Herkes bizim insanımızdır. Sizlerden ve Zonguldak halkından destek istiyoruz. Biz Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek 3-4-5 ne kadar milletvekili çıkartırsak Zonguldak için bir şeyler yapmaya gayret ederiz. Bizim için çalışmanızı istiyorum. Ben yıllarıdır buradayım. Benim için şaibeli bir şey duydunuz mu duyamazsınız. O sebeple bizden önceki arkadaşların yapmış olduğu çalışmaları biz daha ileri getirmeye çalışıyoruz. İnşallah Emine Çifti de yanımızda götürürüz. Benim amacım Zonguldak için bir şeyler koparmak” diye konuştu.
"HAVAALANI KONUSUNDA ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ"
Zonguldak’ın öncelikli sıkıntıları arasında yer alan havaalanı meselesine değinen Özbakır, "Hemşehrilerimiz bu konuda hassaslar. İnşallah bununla ilgili çalışmaları yapacağız. Biz bu konuyu çözeriz ama lütfen sizde yolcu sayısını arttırın. Bu konuda bizim elimiz güçlü olsun" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Trabzon Kültür Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ise, “Dernek olarak yaptığımız bütün faaliyetlerde hep bizimle beraber olup bizleri onurlandırmıştır. Kendileri değeri bir şahsiyettir. Çalışkanlığıyla ve dürüstlüğüyle kapısının herkese her zaman açık olan bir insandır. Biz bunu yaşayan biri olarak biliyoruz. Biz dernek olarak çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.
EMİNE ÇİFT: "13 YILDIR YAPILMAYANI GÖRMEMEK NANKÖRLÜKTÜR"
Ardından konuşan AK Parti Milletvekili adayı Emine Çift, havaalanının açılması konusunda bütün gayretlerin gösterileceğini söyledi. Türkiye’nin her yerine taşınan konforun Zonguldaklıların ayağına gelmesi için çaba sarf edeceklerini ifade eden Emine Çift, "Trabzon’a gitmek istiyoruz ama bunu uçakla yapmak istiyoruz. Türkiye’nin her yerine taşınan bu konfor neden bizim ayağımıza kadar gelmesin. Havaalanı gelmiş uçakta gelsin. İş o noktada. Elbette çabalarımız çalışmalarımız olacak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da olacak. Şu hususta ikna edici bir tavır ortaya koymamız gerekiyor. Sılayı rahime düşkün olduğumuzu göstermemiz lazım. Biz memlekete gidiyoruz geliyoruz. Döndüğümüz yer Zonguldak ama ana memleketimiz orası. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Burada asıl olan o bayrağı kimin taşıdığı değil, bayrağın yere düşmemesidir. Bugün yenilenen bir liste ile AK Parti yoluna devam ediyor. Asıl olan dediğim gibi kimlerle yola devam ettiğiniz değil. Çünkü kim olursa olsun Zonguldak’a hizmet etmeye devam edecek. Önemli olan bayrağı yere düşürmemek. 13 yıldır emek veren bir partiyiz. 13 yıldır yapılmayanı görmemek nankörlüktür. Eksik olması ayrı bir konudur, ne yapıldı demek ayrı bir konudur. Ne yapıldı sorusu sorulduğu zaman eğer bu adam bu soruyu benim 9 tane tünelimden geçiyorken soruyorsa, yapılmış duble yolların üzerinden gidiyorken soruyorsa ben buna aklı selim bir soru demem. Eksik desin anlarım eksikler tamamlanır. Ama bizden öncesinde bu memlekette Zonguldak diye bir il var diye hatırlayan ne kadar hükumet oldu bir zahmet birde onu sorsunlar.”
Konuşmaların ardından AK Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır ve AK Parti 4. sıra Milletvekili adayı Emine Çift uçak seferlerinin başlaması için ilk imzalarını attı.