Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, () - KUMLUCA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerini denetledi.

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerine gerçekleştirdikleri denetimlerde genel temizlik, hijyen kuralları, çalışanların portör muayeneleri, iş yeri ruhsatlarını inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, vatandaşın temel besin maddesi olan ekmeğin üretildiği fırınları periyodik olarak denetlediklerini belirtirken, denetimlerde bugüne kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlamadıklarını söyledi.

Denetimlerde ekmeklerin gramajına da özellikle dikkat ettiklerini anlatan Çataltepe, "Ekmeklerin gramajlarının çoğunluğunun belirlenen limitin üstünde olduğunu tespit ettik. Üretim yerlerinin genel temizliği ve ruhsatları konusunda eksiklik bulunan iş yerlerimizi uyardık. İkinci bir denetime kadar eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarıda bulunduk. Bu konuda fırıncılarımıza, unlu mamuller üreten iş yeri sahiplerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da denetimlerimiz rutin olarak devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI