En iyi 10 listesindeki projeleri seçerken üç kriter kullanıyoruz.  Bu derecelendirmeler bir noktaya kadar rastgele gibi görünse de kullandığımız yöntemi açıklıyor ve listeyi değerlendiriyoruz.

 Ana özellikler

 Amacımız on binlerce projeyi analiz ederek önümüzdeki yıl 100, 1000 veya 10.000 kat büyüyebilecek bir ham elmas bulmak değildi.

Para kazanmanın en hızlı yöntemi neo btc çevirici gibi sağlayıcılar üzerinden kripto para satın almaktır.  Başka hiçbir yatırım ürünü kârlılık açısından kripto paralarla yarışamaz.  2017'de çoğu kripto para değerini birkaç kat artırdı ve yatırımcılar inanılmaz kârlar elde etti.

  Şimdi ise gelir elde etmek için 2021'de yatırım yapabileceğiniz gelecek vadeden kripto paralara göz atalım.  Bununla birlikte tüm riskleri göz önünde bulundurmayı ve portföyünüzü çeşitlendirmeyi unutmayın.

 Ancak kripto paralar bir anda dibe vurabilir.  Risk açısından en çekici, güvenilir projelere odaklanacağız.

 Bitcoin ve Ethereum gibi en popüler kripto paralar yeni ve az bilinen token'lar kadar kâr getirmeyecektir.  Bunlara yatırım yaparak sermayenizi birkaç kat yükseltebilir ve farklı kripto paralar edinebilirsiniz.

 En uygun işlemin ABD Doları cinsinden eşit tutarda ETH'de alım girerken BTC'de satış girmek olduğunu öngörüyoruz.  Bu işlemin amacı spread'i düşürmektir (bir varlığın alış ve satışı sırasında fiyatları arasında oluşan farktır).  Bitcoin'in fiyatı düşmeye başladığında sermaye düşmeye başlayacaktır, bu duruma ikinci kripto para birimi ile ilgili giren işlemleri olumlu etkileyecektir.

Kripto para seçimi ile ilgili kriterler

En iyi 10 listesindeki projeleri seçerken üç kriter kullanıyoruz.  Bu derecelendirmeler bir noktaya kadar rastgele gibi görünse de

Kriterlerimiz:

1.  Pozisyon değeri

2.  Yıllık yatırım getirisi

3.  Uzman görüşleri

Kripto para piyasası yıl boyunca büyüdü: Bitcoin (8 Ocak itibarıyla) 41.000 Dolardan işlem görüyor; Ethereum ise %800 arttı ve yaklaşık olarak 1250 Dolardan işlem görüyor.

ü •Tron (TRX) 2020'nin başından itibaren sadece %120 yükseldi.

ü •Ethereum Classic (ETC) fiyatı ise %43 arttı.

ü •EOS token sadece %15 arttı.

Geliştiricilerin bu hedefe yönelik yolculuğu uzun ve zorlu oldu.  Aylarca süren hazırlık çalışmasının ardından 2020'nin sonunda kripto para topluluğu Beacon Chain'i, Ethereum protokolünün güncellenmiş halinin 0. aşamasına tanıklık etti.

2021'de fiyatı yükselecek en iyi 10 kripto para:

· Ripple

· Bitcoin

· Tezos (XTZ)

· Binance Coin (BNB)

· Uniswap (UNI)

· Ethereum (ETH)

· Polkadot (DOT)

· Cardano (ADA)

· VeChain (VET)

· Chainlink (LINK)

Yatırım için en çok tercih edilen seçenek Bitcoin ve Ether.

Yeni yılla birlikte kripto para piyasasında bir miktar oynaklık söz konusu.  Büyüme göstermeleri mümkün ancak elbette sert bir düzeltme gerçekleşecektir.

 Burada sorun; çok kişi bu piyasadan para kazandığı için kripto paralardan haberdar olmayan birçok insan bu piyasaya adım atmaya karar vermesidir.

Uzmanlar Bitcoin'in fiyatının artmasının nedenlerinden birinin de büyük şirketlerin kripto paralara yatırım yapması olduğunu düşünüyor.  Örneğin Microstrategy, Stone Ridge ve Square gibi teknoloji şirketleri sonbaharda toplam 600 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.