Dış mekan tasarımının en güzel rengini masa tasarımları oluşturmaktadır. Hayatin hızlı, yorucu ilerleyişinden olumsuz etkilenen ve kaçış noktası bahçe olan şehir yaşamındaki kişiler için özenle tasarlanmış, rahat ve hoş mekanlarda doğal yaşam ile iç içeliği tatma olanağını sunuyor. Nefes alan mekanları insanlar için dinlendiriciliği yüksek alanlara dönüştürüyor. Ailenizi ve sevdiklerinizi bir araya getirecek özellikteki şık tasarımlarıyla sizlere kaliteli vakit geçirme imkanı sağlıyor. Siz de kaliteli malzemeyi ve profesyonel tasarımlarıyla dikkat çeken divanhome masa çeşitleriyle misafirlerinizi bu şık tasarımlar eşliğinde karşılayabilir, doğanın enerjisi, tasarımın mükemmel ile anın tadını yaşayabilirsiniz.

 Ahşap Balkon Masası ile Doğaya Yakınlık

 Divona Home’un doğaya duyduğu saygı gereğince üretimini gerçekleştirdiği ahşap bahçe masaları doğadan gelen bu harika tasarım ile bahçeleri havası değiştirecek ve bizlere kaliteli yaşam fırsatı verecektir.

 Doğanın her türlü hava koşuluna uygun ve kaliteli malzemelerden hazırlanmış, yenilikçi dizaynı ile dikkatleri üstüne çeken bu koleksiyonlar, hareketli ve sıcak tasarımları ile ilgi odağı haline gelecek. Hayatın her anından keyif almak isteyen, seçkin zevkli bireylerin ilgisini hemen çekecek ahşap bahçe masaları dahilinde tüm hava koşullarına karşı dayanaklı ve çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz.

 İnce ve Şık Tasarımlar

 Zarif hatlarla oluşturulmuş dikdörtgen yüzeyi son derece kibar taşıyıcılar ile destekleyen tasarımlar, doğal ve sadeliği seçenleri cezbedecektir. İsterseniz bir havuz kenarında suyun dinlendiriciliği mobilyaların konforu ve aileniz ile eğlenceli, huzur verici ve samimi dakikalar yasayabilirsiniz.

 Arkadaşlarınızı davet edeceğiniz kalabalık günlerde mutlu ve enerjisi yüksek yemek buluşmalarında ahşap desenin zarif tasarımları eşliğinde yemeğinize daha da keyif katabilirsiniz. Dilerseniz uzun dilerseniz estetik olarak zarif hatları ile ilgi merkezi olan bahçe masası ürünlerini kapalı alanda yoğun ve yorucu zaman geçirilen is yerlerinin ortamından bunalmış mesai arkadaşlarınız ile toplantılar gerçekleştirmek için tercih edebilirsiniz. Bazen de bireysel huzura ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda bu hoş alanlar size bir liman olacaktır.

 Divona Home’un zarif tasarımları ile kullanışlı dizaynları birleştiren bu ürünleri mutlaka siz de deneyin. Kaliteli malzemelerden üretilen ve harika tasarımlar ile harmanlanan modeller, taşınabilirliği sayesinde kolaylıkla yer değişimi yapılabilen yapıları ile sizi bir yere bağımlı kılmaz. Siz de dildiğiniz hoş mekanları bu sade konfor ile buluşturabilir anın tadını çıkarabilirsiniz.

 Sıcak Alanların Estetik Parçaları

 Bahçe mobilyalarında Divone Home çeşitliliği sizleri cezbedecektir. Birden fazla bahçe mobilyası ürünü ile seçeneklerinizi renklendirir.

  Divona Home, bahçe mobilyalarının birlikteliğini en iyi şekilde tamamladığı rahat kalıbı sade kimliği ile zengin duruşunu sergileyen estetik harikası çizgilerle tamamlanıyor. Çeşitli bahçe mobilyası seçenekleri ile kaliteli malzemelerden oluşan parçalar, dış mekanların nişanesi ve ilgi odağı olacak şekilde sizler için dizayn edildi.

  Mobilyalar Her Türlü Etki Karşında Sağlam!

 Hava koşullarının bozucu etkileri dikkate alınarak buna uygun malzemeler kullanılmış, ortamların havasını değiştiren şık etki bırakan bu zarif bahçe masası tasarımları, özenli ve etkileyici işçiliğinin kendine özgü yapısıyla yaşam değerlerinizi artıracaktır. Sizi ve ailenizi bir araya toplayan yuvarlak formlu bahçe masa takımı seçenekleri de bulunmaktadır. Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikteliğinizi daha yakın ve samimi hissedebilmeniz için hoş tasarımlar ile tasarlanmıştır.

 Estetik ile Zarafetin Birleşmesi

 Doğal tonları ile kişinin benliğine ulasan enerjisi yüksek tasarımları ile bahçe ve balkonlarınızda bu mobilyaları tercih edebilirsiniz. Geniş konuklarınız için daha büyük modeller de mevcut. Böylece kalabalık bir ortam sağlayarak sizin ve sevdiklerinizin rahatını en iyi şekilde karşılayacaktır. Açık alanlarınızı bir sosyal aktivite merkezi haline getirebilirsiniz. Sade renk seçenekleri, duru ve açık renkleri ile ruhunuzu rahatlatan tasarımlar sizi anı en iyi şekilde yaşamanız için destekleyecektir.

 Çok Çeşitli Mobilya Tasarımları

 Çeşitli ürün seçenekleri ile dilediğiniz uzunlukta ve formda bahçe mobilyalarını Divona Home farkıyla bulabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi dikkate alarak yaşam doyumunuzu artırmayı hedefler ve bu doğrultuda özenli ve şık tasarımlar yapar.