Hollanda Eredivisie'de ortağı olduğu takımın başarısızlığı net şekilde ortaya çıkınca Acun Ilıcalı'lı bazı kararlar almak zorunda kaldı. Ligin 9. haftası geride kalırken takımın tek bir galibiyetinin olmaması ve sıralamanın sonlarında olması bazı değişim kararlarının alınmasına neden olmuş gibi gözüküyor. Betpas giriş Gelişmeleri yakından takip eden Ilıcalı harekete geçerek bazı düzenlemelerin yapılmasını istedi.

Sezon Performansının Kötülüğü

Yatırımları ile her geçen gün daha da ön plana çıkan Acun Ilıcalı ortağı olduğu Fortuna Sittard ile alakalı gelişmelerden memnun olmadı. Ligin neredeyse yarısına gelinmiş olmasına rağmen takım bu hafta kendi evinde oynadığı maçı 3-1 kaybetti. Bu sezon oynanan 9 maçın tamamında tek bir maç kazanamayan takımın en son olarak teknik direktör Hofland ile yollarını ayırdığı haberi gelmişti. Acun'un aklında alınan sonuçlardan dolayı daha fazlasının olduğu alınan haberler arasında yer alıyor. http://alahabibi.com/

Yönetim Değişimi

Teknik direktörün görevden alınmasının ardından beklenen değişim yaşanmaması daha farklı yolların izlenmesine neden olacak gibi duruyor. Yönetim kurulu ile kısa bir görüşme yapan Ilıcalı'nın memnun olmadığı yöneticiler ile yollarını ayırmaya başlayacağı konusunda uyarılarda bulunduğu söylenmeye başlandı. Yöneticileri görevden aldıktan sonra devre arasına kadar da takımı yenileyeceği konuşulmaya başlandı. Ligin son sıralarında yer alan takımın toplanmasının zaman alacağına kesin gözle bakılsa da Ilıcalı'nın süreci nasıl yöneteceği takımın takipçileri tarafından merak ediliyor.