Ağustos ayı boyunca televizyon, telefon, beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri A101 raflarındaki yerini alıyor. Avantajlı fiyatları ile tüm elektronik ihtiyaçlarınız için A101 aktüel ağustos ayı kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Toshiba UltraHD Smart LED TV

Smart özellikli bu LED panelli TV ile USB ve kablosuz olarak istediğiniz görüntüyü ekrana taşıyabilirken Netflix, Prime ve Youtube gibi online servisler üzerinden istediğiniz içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Huawei Y5 Akıllı Cep Telefonu

Deri görünümlü arka kapağı ile tasarıma da önem verenler için üretilmiş Huawei akıllı telefon 16 GB dahili hafızası ve 13MP çözünürlüğünde arka kamerası ile 2 yıl garantili olarak A101de.

Beyaz Eşyada Seçenekler Bol

SEG çamaşır makinesi 9 kg yıkama kapasitesiyle, yine SEG derin dondurucu ise 6 çekmeceli iç hacmiyle göz olduruyor. Samsung Cyclone elektrikli süpürge HEPA 13 sertifikalı dayanıklı ve tekrar kullanılabilir filtre sistemi ile son teknolojiyi evinize taşıyor.

A101 Oyunseverleri de Unutmadı

Piranha markası hem oyuncular için ürettiği özel klavye hem de kulaklıkları ile aktüelde yer bulmuş. Yine Piranhadan PUBG için özel oyun kolu, oyuncular için PC hoparlörü, büyük boy oyuncu mouse pad ve laptop soğutucu da dikkat çeken diğer ürünlerden.

Ağustosta Çocukların da Yüzü Gülecek

Çocuklar için özel ürünler de ağustosta A101 raflarında yerini alıyor. Otomatik fren sistemli, MP3 çalarlı Dolu Sahara Akülü Araba, MGS marka açık ve kapalı alanda kullanıma uygun oyun evi, pedallı ve römorklu oyuncak traktör, V-fren sistemli 26 jant bisiklet gibi ürünler çocukları bekliyor.

A101in fırsatlarla dolu tekliflerini takip etmek ve güncel A101 aktüellerinden haberdar olmak için sonaktueller.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.