Güneşin sezon boyunca elini üzerinden çekmediği, tertemiz kumsalları ve berrak deniziyle ülkemizin turizm cennetlerinden biri olan , bugün dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra Alanya Kalesi ve Kızıl Kule gibi tarihi değerleri de bünyesinde barındıran belde, tüm sahip olduklarıyla her dönem popülerliğini korumayı başarıyor. Sezonun oldukça uzun sürdüğü bölgede öyle muhteşem konaklama birimleri var ki bu tesisler ziyaretçilerin beldeyi tercih etmelerinde büyük rol oynuyor. İşte en iyi arasında bulunan, deniz kum ve güneşle geçecek yaz tatili hayalleriyle başlayan seyahat planınızda size önerebileceğimiz Alanya'nın öne çıkan 10 tatil oteli.

1 - Club Kastalia Otel Alanya

Alanya-Konaklı'da yer alan Club Kastalia Otel Alanya, konforlu bir seyahatten beklenen tüm olanakları yüksek hizmet kalitesi ile sunuyor. Denize doğrudan erişimi olan ve sezon boyunca hizmet veren üç adet açık yüzme havuzuna ev sahipliği yapan otel, minik misafirlerini ise çocuk havuzlarında ağırlıyor. Her şey dahil olarak hizmet veren tesis zengin açık büfesi, SPA hizmetleri ve aktivite seçenekleri ile eğlenceli bir seyahatin kapılarını açıyor.

2 - Haydarpasha Palace

Sarayı andıran mimarisi kadar iç dizaynı da zarif detaylara sahip olan Haydarpasha Palace, Alanya-Türkler'de yer alıyor. Ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren otel zengin mutfağıyla ön plana çıkıyor. Kum ve çakıldan oluşan özel plaj alanının yanı sıra açık yüzme havuzlarının da güneşlenme terasıyla çevrelendiği tesiste konuklar Akdeniz'in tüm sıcaklığını iliklerine kadar hissedebiliyorlar. Tesis Alanya'ya 25 km, Side'ye ise 35 km uzaklıkta konumlanıyor.

3 - Eftalia Marin Hotel

Alanya-Türkler'de denize sıfır mükemmel konumuyla dikkat çeken Eftalia Marin Hotel, hem konforunuz hem de zevkiniz ön planda tutularak dekore edilmiş konaklama birimlerine ev sahipliği yapıyor. Lüks bir tatil köyünden beklediğiniz her hizmeti karşılayan otel, özel plajı ve açık yüzme havuzu ile bol bol güneşe doyacağınız bir seyahat imkanı sunuyor. Otelin Alanya'ya uzaklığı ise 19 km.

5 - Meryan Otel Alanya

Meryan Otel Alanya, bölgenin en sık tercih edilen turistik duraklarından biri olan Okucular'da hizmet veriyor. Denize sıfır konumda yer alan otelin, aynı zamanda açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra su kaydırakları bulunuyor. Tüm bu olanakları ile aileler için olduğu kadar çiftler için de oldukça ideal olan tesisin aktivitesi de bir hayli bol. Siz de konaklamanız sırasında SPA, masaj ve cilt bakımı hizmetleri ile tazelenme imkanı bulabilirsiniz.

Kaynak: neredekal.com