Hemen hemen her anne babanın bebeklerini uyutmak için başvurduğu yöntem saklamaktır. Sallamanın el kolay yolu ise bebek salıncakları kullanmaktır. Gün geçtikçe çeşitliliği artan bebek salıncakları günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bebeklerin huzur ve güven içerisinde uyuyabilmeli için birçok marka ve birçok model tasarlanmaktadır. Tüm modellere anne babalarda ilgi yoğundur.

Anne babaların sallayarak bebek uyutmadı eziyete dönmesi diye tasarlanan en kullanışlı ekipmanlardan biri kendiliğinden sallanan elektrikli salıncaklardır. Bu salıncaklar belli kiloya kadar bebeğinizin güvenle saklanmasını ve uykusuna dalmasını sağlamaktadır. Bebeğimiz için müzik özelliği de bulunmaktadır. Işıklı ve müzikli modelleri ile anne babalarda büyük kolaylık, bebeğinizle fazlası ile konfor sağlamaktadır.

Özel Bebek Salıncakları

El ile sallamalı bebek salıncakları ise bebeğinizin dönmesine ve düşmesine karşın bir takım tedbirler içirir. Bağlama kemerleri ayarlanabilir ayak ve sırt bölgesi ile silerseniz yatak pozisyonunu almaktadır. Bebeğimiz oturmaya başlamasından itibaren kullanabileceği bu salıncaklar bebekler ve çocuklar için tasarlanmaktadır. Önüne mama tepsisi koyabilme özelliği ile salıncak istendiğinden anında mama sandalyesine dönmektedir. Bebek ürünlerine https://www.bebemango.com/bebek-salincaklari-k-86.html adresinden erişebilirsiniz.