Birevim ile faizsiz ev alma fırsatları ile, benim de bir evim olsun diyen milyonlarca insanın mutluluklarına ve hayallerine olma ortak amacı ile başladığımız bu yolda, Birevim faizsiz ev alma yönteminin ülkemiz başta olmak üzere, dünyanın pek çok ülkesinde de fazlasıyla tercih edilen bir yöntem olacağına inanarak ilerlemeye devam ediyoruz. Bunu umut ederek geliştirdiğimiz bu yeni iş modeli ile faizsiz ev almayı yeniden tanımlayacağız.

Birevim ile faizsiz ev alma fırsatları hususunda geliştirdiğimiz bu yeni yöntemin ana hatlarını ise; ev, arsa veya işyeri gibi gayrimenkullerin faizsiz ve oldukça uygun bir fiyata alınması sağlayabilmek meydana getiriyor. Bu tip gayrimenkullerin satın alımında; Güçlü bir sermayemiz, yeniliklere uygun yaklaşımlarımız, maliyeti uygun çözümler getiren yöntemlerimiz, müşteri memnuniyetini birinci sırada tutan güçlü bir ekibimiz, çok güçlü bir teknolojik altyapımız mevcut. Hiçbir müşterimizin gelir durumuna bakmadan, insanların ihtiyaçlarını ve hedeflerini ele alıyoruz.

En önemli hedefimiz; ev satın almak isteyen bireyler için tasarlamış olduğumuz faizsiz çözümleri sürdürebilir bir hale sokmak.

EV ALMA YÖNTEMLERİ

  • Sıra tespitli tasarruf yöntemi; Birevim ile faizsiz ev alma fırsatları içerisinde yer alan bu yöntemde ilk olarak ne kadarlık bir eve sahip olmak istediğinizi belirliyorsunuz. Tutar tamamen size kalmış. Almak istediğiniz evin fiyatına karar verdikten sonra eğer varsa peşinatlı yoksa da peşinatsız olarak bu yönteme giriş yapabiliyorsunuz. Şimdi de sırada aylık ödeyeceğiniz taksitleri belirlemek var; ne kadar taksit ödemek istediğiniz de tamamen size kalmış. Bu aşamadan sonra kaç kişilik bir tasarruf programında yer alacağınız da belirleniyor. Belirlediğiniz bu seçenekleri yazılı bir hale getirdikten sonra da karşılıklı bir sözleşme sürecini de bitiriyorsunuz. Ve son olarak da noter huzurunda gerçekleştirilen sıra tespiti ile birlikte evinizi teslim alacağınız tarih belirleniyor.
  • Serbest planlı tasarruf yöntemi; Bu yöntemde de yine ne kadarlık bir ev almak istediğinize karar vererek işe başlıyorsunuz. Peşinatlıpeşinatsız seçeneklerinde de karar size kalmış. Bir ara ödeme zorunluluğu mevcut değil; fakat ilerleyen süreçlerde buna karar verirseniz borcunuzu erkenden bitirebilir ve evinizi daha erken alabilirsiniz. Taksitleri isterseniz sabit isterseniz de evi teslim aldıktan sonra yükseltebilirsiniz. Bütün bunları belirledikten sonra da evi alacağınız tarih belirlenmiş olur.
  • Konut değer endeksli tasarruf yöntemi; Bu yöntemde de evinize sahip olacağınız tarih, noter huzurunda gerçekleştirilecek olan sıra tespiti ile birlikte ortaya çıkar. Bu yöntemle teslim tarihi geldiği zaman, evin değeri de aynı şekilde korunmuş olur.

https://www.birevim.com/faizsiz-ev.html