Dekorasyonun nabzını tutanlar, İskandinav, rustik, doğadan ilham alan yanları daha baskın olan modern dekorasyon çeşitlerinin salonları en aydınlık görünüme ulaştırmak için ideal seçenekler olduklarını mutlaka bilirler. Gün ışığının tazeliğini salonlara taşıyan pencerelerinizin önündeki ahşap saksılar ve yeşil bitkilere göz kırpacak bir modeli sizlere, Curve Duvar Ünitesi ile sunuyoruz. Desen takibi yapılan ceviz kaplama model, kapak bölümlerinde kullandığımız minimal kare kabartma ve geometrik şerit kabartma detayları ile salonunuza hareketi ve ahşapla İskandinav ve rustik stile yapılan yolculuğu taşıyor.

Modelimizin ön planda yer alan ceviz rengi ve ahşap dokusu ile ayrıntılarda antresit rengi birleşerek görünümde dengeyi sunarken, iç bölümünde koton kaplama çekmeceler ve fren sistemi kullanımı sizin için konfor sunuyor. Fren sistemi sayesinde çekmeceler hızla itilse dahi ani kapanma ve çarpmalar yaşamaz, şık tasarımı her daim uzun ömürlü yapısında kullanabilirsiniz.

TV ünitesi modelimizin üst blokları ise rustik alt parçadan bağımsız şekilde duvara monte edilebilir ve tercih etmeniz halinde dilediğiniz adette çoğaltılabilirler. Salonunuz için en ideal duvar dekorunu yaratmakta dilediğiniz adette raflı ve şık kapaklı üst bloklar tercih edebilirsiniz. Ceviz kaplamanın doğal görünümünü ve desen takibi ile çalışılan tasarımın kalitesini salonlarınıza taşıyabilirsiniz.

Siyahtan Vazgeçemeyenler İçin Çarpıcı Bir Model

Salonlarda modern stili ön plana alacak olan şık sofistike kulpları, cam kapak tasarımı ile zarafeti yansıtan Creo Siyah Duvar Ünitesi, beyaz duvarlar üstünde siyahın parlaklığını kullanmaktan vazgeçemeyenlere hitap ediyor. Kapak bölümlerinde sahip olduğu hoş şerit desen çalışması ve iç içe dönen oryantal figürlü gol kulpları ile zevkli dekorasyon severlere hitap eden bu model, ayaklık kısmında yer alan gold bitişler ile her detayda ince çalışılmış bir görünümü yansıtıyor.

Modelimizin, TV sehpası olarak kullanabileceğiniz alt blok çekmeceleri, sizin için yeterli depolama alanını sunarken, fren sistemi ise ani çekmece kapanmalarına karşı riskleri ortadan kaldırır. Şık, modern koltuk takımlarınız ile tam uyumu yakalayacak modelimiz, kısa raflı dekoratif üst kitaplık alanı ile duvar dekorunuzu da en iyi şekilde oluşturur. Kitaplık alanının hemen yanından aşağı doğru inen cam kapaklı, dik formlu duvar dolabı ise cam materyali ile modele estetik katar. Cam kapaklı üst bloğa uyguladığımız led iç aydınlatma ise salonlarınızda akşam vakit geçirirken hoş bir ışık kaynağını sizlere sunacak.

Grinin Etkileyici Yanı İle Trend Detayları Ön Plana Alın

Salonda gri renk tonunu kullanmayı tercih eden ve dekorasyon trendlerini takip edenler için Asos Duvar Ünitesi tasarımımız bir adım öne çıkıyor. Modelimizin kapak bölümlerinden yer verdiğimizi geometrik figürlerde bulunan koyu gri renk tonu ile tasarımın genelinde hakim olan, soft ve TV izlerken gözlerinizi yormayacak tondaki gri tonu en uyumlu şekilde birleşerek, modern stili sizlere sunuyor.

Duvara rahatlıkla monte edilen tek raf ve iç içi geçmiş iki arı peteği figürlü, minimal kitaplık alanı ise modelimizin görünümüne çarpıcı detaylar eklerken, kitaplarınız ve biblolarınız için uygun bir alan yaratır. Dikey olarak montajını sağlayabileceğiniz kapaklı TV ünitesi blok duvar dolabımız ise size ek depolama alnı sunar. CNC kesim ile yaptığımız özel desen çalışmamızın klasik detayları ise enine şerit formundaki gold kulplar ile birleşerek modele güçlü duruşu veren kaliteli bir imajı ön plana alıyorlar.

Beyazın Gücü Salonunuz Aydınlatsın

Lake ve beyazın en dengeli birleşimi yansıtan ve gün ışığını beyaz ile destekleyerek salonlarınızın daha geniş görünmesine imkan sunan Berrak Beyaz Duvar Ünitesi tasarımımız, modern ve klasik koltuk takımlarınızla tam uyumu yakalar. Kapaklı rafları, şık ve ikili minimal duvar dolapları, kitaplık ve çerçeve yerleştirme modülü ile kitaplarınız ve diğer eşyalarınız için yeterli alanı sunar. Sade ve şık detayları ile salonlarınızda yer alacak bu model, geniş iç hacimli ve ray sistemli çekmeceleri ile size konfor sunuyor.