Elektronik sigara almak isteyen tüm insanlar, mutlaka detaylı araştırmalar yaparak bu yola başlamalıdır. İçlerinden en iyi performans veren ürünü satın alarak uzun süre kullanmak, kısa süreli ve ucuz ürünlerle mümkün olmamaktadır. Kalitesiz sitelerden alınan ürünler, kısa sürede çöpe dönüşmektedir. Juul yeni teknoloji, şarj edilebilir bir elektronik sigaradır. Juul sayesinde dilediğiniz zaman aromalı şekilde tütün içebilirsiniz.

Kaliteli Hizmet

İçerisinde farklı juul kartuş ürünleriyle gönderilen paketlerde de seçim hakkınız bulunmaktadır. Günlük yüksek nikotin tüketen insanların, 5 miligramlık podlar bulunan paketleri tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. Böylelikle günlük nikotin ihtiyacı karşılanırken bir diğer yandan da uzun vadeli yatırım yapılmış olur. İnternet üzerinden Juul elektronik sigara almak için en uygun adres, yine kendi markasının sitesi olarak belirlenmiştir.

Nikotin Oranları

Çeşitler arasında birbirinden farklı paket ürünler yer almaktadır. Gönlünüze göre seçebileceğiniz paketlerin hepsinin içinde bir adet şarj edilebilir Juul marka elektronik sigara, şarj aparatı ve iki ile dört olarak ayarlanmış juul pod ürünleri yer almaktadır. Yüzde beşlik nikotine sahip olan podlar ikili paket halinde, yüzde 1.7 mg nikotine sahip ürünler dörtlü paket halinde gönderilmektedir. Ürününüzü seçerken içinde hangi podların olduğuna dikkat etmelisiniz.

Paket Çeşitleri

Kaliteli ve uzman şekilde işlerini yürüten işletme, müşteri memnuniyetini son derece önemsemektedir. Ürünleri orijinal olarak göndererek, elinize en kısa sürede ulaşmasını sağlamaktadır. Juul fiyat açısından çok uygun bir üründür, bir ay boyunca günde bir paket sigaranın ücretine yaklaşık dört adet podla birlikte Juul ürünü satın alınabilmektedir. İşletmenin müşterilerine sunduğu orijinal ürünler arasında Alman, Amerikan, İngiliz ve Siyah versiyon yer almaktadır. Dilediğinizi seçerek sepetinize ekleyebilirsiniz.

Aroma Seçenekleri

Ürün seçeneğinin yanında ekstra olarak pod seçeneği de mevcuttur. Elinizde hali hazırda bulunan Juul ürününüze takmak için, pod juul sipariş edebilirsiniz. Farklı aromaları arasında:

  • Buzul nanesi ve mentol,
  • Çeşitli meyve aromaları ve yoğunlukları,
  • Krema ve vanilya kokusuna sahip ürünler,
  • Tütün kokusunu ve tadını sevenler için çeşitli tütünler bulunmaktadır.

Kaliteli ürünler uzun süreler boyunca kullanılmaktadır. Kullananlar, bir juul podunun yaklaşık bir ay boyunca kullanıldığından bahsettiği de bilinmektedir. Ürünleri seçerken, nikotin oranlarına dikkat edin.

Kolay Şarj

Müşteri memnuniyetini sağlamak için en kaliteli şekilde ürün satışı yapan site, müşterilerine kutu içerisinde USB girişli şarj aleti satışı da sağlamaktadır. Böylece kullanmadığınız zamanlarda elektronik sigaranızı şarj edebilir ya da dışarıda kafeye oturduğunuzda, prizden kolayca şarj edebilirsiniz.