Deprem endişelerine yakın dönemde yaşadığımız pandemi korkusu da eklenince müstakil konut sahibi olma arzusunda ciddi oranda artış yaşanıyor. Klasik betonarme konut modelindeki deprem güvenliği endişeleri ve uzun inşa süreçleri müstakil ev sahibi olmak isteyenleri farklı arayışlara sevk etti. Bu noktada hazır yapı sektöründe üretilen yenilikçi konteyner ev modelleri müstakil konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekti. Sektör yetkililerinin verdiği bilgiye göre konteyner evlere olan talep en az 4 katı artmış durumda. Talep artışında konteyner evin kısa sürede üretilmesi, sevk edildiği yerde aynı gün oturuma hazır hale gelmesi gibi önemli avantajlar yer alıyor. Bununla birlikte konteyner evlerin depreme karşı güvenli yapı avantajı sunması konut modelinin tercih edilmesindeki önemli etkenler arasında bulunuyor.

Konteyner ev aynı gün kullanımınıza hazır

Konteyner ev rüyaları süsleyen güzel hayaller gibi. Bir ev düşünün hemen hazır hale gelsin ve dilediğim yere kurulum yapılsın. Teknolojik üretimiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren prefabrik yapı sektörünün avantajları konteyner evlerde. İşte o ev modeli konteyner ev. Konteyner evlerde yaşam aynı gün başlıyor. Evinizi sipariş verdiğinizde yeni eşyalarınızın da siparişini vermeyi unutmayın.

‘Nasıl yani?’ der gibi olduğunuzu fark ediyorum. Hayal değil gerçek. Konteyner ev en hızlı sahip olabileceğiniz konut modeli. Tıpkı hayallerinizdeki gibi. Bunun için 1+1 veya 2+1 konut modellerinden zevkinize göre bir evin seçimini yapmanız yeterli. Seçiminiz sonrası yeni eviniz her şeyiyle modern tesislerde kullanımınıza hazır olarak üretiliyor. Konteyner evinizi sipariş verdiğinizde modern tesislerde üretim başlıyor. Günler içerisinde sevke hazır hale getiriliyor. Üstelik en iyi üretim modeliyle imal ediliyor. Deprem güvenliği için alt ve üst şaselerinde özel çelik metaller kullanılıyor. Birleşimler kaynak kullanılmadan cıvata somunlu sistemle gerçekleştiriliyor. Yüksek enerji tasarrufu için duvar ve çatısında sandviç panel sistem tercih ediliyor. PVC çift camlı pencereleri, tam kapama sağlayan toza, rüzgâra, yağmura geçit vermeyen özel sac panel kapısı enerji tasarrufuna ekstra katkı sağlıyor.

Konteyner evin elektrik ve su tesisat uygulamaları da fabrikada tamamlanıyor. Üstelik anahtardan prizlere, aydınlatma armatürlerinden vitrifiye ekipmanlarına kadar her detayıyla kullanımınıza hazır. Size düşen tek şey nerede arzu ederseniz orada ailenizle yeni bir evde mutlu yaşama aynı gün başlayarak mutluluğa merhaba demek.

Hemen 1+1 Konteyner ev sahibi olun

Konteyner ev modelleri arasında 1+1 plandaki 35 m2 konut en çok tercih edilenler arasında. Bu modelde üç ayrı plan alternatifi de bulunuyor. Hangisini seçerseniz. Tüm planlarda tuvalet ve duş ünitesi tesisat ve armatürlerine varana kadar uygulanmış vaziyette. Kullanım ergonomisi açısından tuvalet ve duş kabin alanı yapı ortasında arka alana yerleştirilmiş. Kabin içerisinde klozet WC ünitesi, duş teknesi, el yıkama lavabosu kullanıma hazır. Aynı şekilde batarya – duş telefonu, taharet muslukları da montajlanmış durumda. Yapıda sol ve sağda iki ayrı oda yer alıyor. Bir modelde ortada diğer modelde de yine ortada daha geniş odaya yerleştirilmiş mini bir mutfak evyesiyle dolabı da hazır şekilde konteyner ev içerisinde yer alıyor. Normalde 21 m2 kapalı alana sahip 1+1 konteyner ev konut tercihine özel üst çatı uygulamasıyla ön cepheye veranda çıkıntısı uzatılıyor. Veranda ile birlikte toplam 35 m2 şirin bir eve dönüşüyor. Sevk edildiği gün çatı ve veranda montajı uzman ekiplerce gerçekleştirilen 1+1 konteyner ev kullanımınıza hazır sunuluyor. Yapmanız gereken tek şey tesisatları hazır olan elektrik ve su sistemini ana şebekelere bağlantı yaptırmanız.

2+1 Konteyner ev sınıfının en iyisi

Müstakil konut tercihinde konteyner modeline yönelim artınca üretici firmalar yeni ev modelleri de geliştirmeye başladı. Sektörde ilk kez Karmod firması tarafından tasarlanıp üretilen 2+1 konteyner ev modeli müstakil konut sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. 42 m2’lik bu şirin ev bir anda müstakil konutta en çok satanlar arasına girdi. Prefabrik ev avantajlarını en iyi şekilde yansıtıyor.

42 m2 2+1 konteyner evin en önemli özelliği tek tıra yüklenerek Türkiye’nin her bölgesine köylere, yaylalara varana kadar sevk edilebilmesi. Tırın kullanım yerine ulaştığı gün bölgede hazır edilen iki kişilik ekip vinç yardımıyla evi sadece 6 saatte montajlayarak oturuma sunuyor. Ekstra çatı uygulaması da bu süreye dahil.

Prefabrik hazır ev fiyatları çok cazip hemen teslim

Konteyner ev yapı güvenliği ve enerji tasarrufu avantajlarının yanı sıra fiyatlarıyla da çok cazip. Dar bütçelerle müstakil konut sahibi olmak isteyenlere konteyner ev fiyatları büyük kolaylık sağlıyor. Mayıs 2022 rayiçleriyle 35 m2 1+1 çatılı verandalı konteyner ev fiyatı 79.000 TL civarlarında. 42 m2 yine çatılı verandalı 2+1 konteyner evin fabrika teslim fiyatı ise 114.000 TL.

Cazip prefabrik ev fiyatları kategorisinde konteyner sunduğu ekonomiyle en avantajlı olan konut modeli.