Klasik gazete okumak hâlâ önemli ve zevkli bir alışkanlık olsa da, yaşadığımız çağ gereği birçok işimizi bilgisayar ve internetle düzenliyor ve gerçekleştiriyoruz. Bu koşuşturma ve telaşe içinde klasik gazete okumaya fırsat bulamıyorsanız sanal gazeteler ilaç gibi geliyor. Önemli gelişmeleri kaçırmıyor, ilgili olduğunuz özel konuları takip edebiliyorsunuz.

Haber Denilince Doğru Kaynak

Okuyucu ve izleyici kitlesine güvenilir kaynaklardan doğru bilgiler aktarabilmek için Anadolu Ajansı’yla birlikte çalışılan sitede Eskişehir gündem haberleri titizlikle sunuluyor. Siyaset haberleri, ekonomi haberleri, sağlık ve eğitim gibi ciddiyet gerektiren haberleri doğru kaynaklardan hızlı şekilde öğrenerek anında yayınlıyorlar. Site içerisinde her sayfanın üst bandında yayınladığı grafiksel finansal göstergelerle ekonomiyi gün içerisinde takip edebilmenize olanak tanıyor.

Güncel Haber Çeşitliliği

Eskişehir asayiş konusunda merak ettiğiniz güncel veya geçmiş konuları ilgili sayfada görüntüleyebiliyor, haberleri videolu olarak da izleyebiliyorsunuz.

Hızlı ve seri çalışan teknik bir alt yapısı bulunuyor. Eskişehir spor gelişmelerini sayfaların yüklenmesini beklemeden çabucak görebiliyorsunuz.

Bir haber sitesinde olması gerektiği gibi, sağlık haberleri, yaşam haberleri, eğitim, kültür sanat haberleri ve duyuruları zamanında yapılıyor. Fotoğraf galerisi, videolar, yazarlar köşeleriyle sanal gazete okuma rahatlığına keyif katıyor.

Tarafsız, bağımsız ve ilkeli habercilik yapan ve kurumsal bir kimliği olan Eskişehir Haber 26’yı sosyal medya hesaplarından da takip edebiliyorsunuz.