16 yıl önce bilgi birikimi ve başarılı deneyimle kurulan Fabo Makine; beton santrali konusunda en aktif çalışmaları yapıyor. Sanayi makineleri sektöründe lider bir konumda olan firmaya fabo.com.tr resmi web sitesi üzerinden online olarak erişim yapılarak verilen hizmetler hakkında detay bilgiler ve resimler görüntüleniyor. Kaliteli hizmetleriyle adından söz ettiren ve öncü bir firma olan Fabo makine; mobil beton santrali üretimini titizlikle yapıyor.

Üstün Hizmet Anlayışı

Fabo makine ailesi; müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet anlayışıyla başarılı bir sistemle işlemi tamamlıyor. Üretimini yaptığı her tür makinede yüksek mühendislik teknolojilerini kullanıyor. Yüzde yüz Türk sermayeli bir kuruluş olan Fabo makine; tedarik hususunda da en nitelikli hizmeti veriyor. Sabit beton santrali üretiminde kalifiye personelleriyle dünya çapında başarı elde ediyor.

Makine Üretiminde Fabo Group Farkı

İzmir'in Torbalı ilçesinde kuruluşu yapılan firma; 40'dan fazla ülkeye her türlü makine satışını yapıyor. Makine üretimi ve satış hizmetlerini devam ettiren Fabo makine; ürünlerinin kalitesi nedeniyle fark yaratıyor. Dış pazarda büyük bir randıman sağlayan firma; güvenilir bir marka olması nedeniyle müşterilerinin ilk tercihi oluyor. Mobil taş kırma tesislerine sahip olan Fabo makine firması; düşük yatırım maliyetleriyle maksimum seviyede kırma ve eleme işlemi gerçekleştiriyor. Geliştirmiş olduğu farklı projeler sayesinde; mıcır, taş, kum üretimi hususunda en uygun çözümleri üretiyor. Uzun yıllara dayanan deneyimlerine güvenerek faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.