Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile Trabzonspor taraftarları karşı karşıya gelerek aralarında kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Bordo mavili Trabzonspor sahada, Fenerbahçe’yi oyuncularını 3-0 yenerek galip geldi.

Galatasaray’ın izini sürdüren Trabzonspor galibiyeti ile oldukça şaşırttı. Farklı galibiyet sevincinin yaşanmasının ardından Fenerbahçe kendi evinde şoka uğradı. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında gerçekleşen maçı Ali Koç tribünden takip etti. canlı maç izle  

Ali Koç Maçı Şaşkınlıkla İzledi

Fenerbahçe başkanı Ali Koç Trabzonspor’un vermiş olduğu mücadeleyi şaşkınlıkla seyretti. Ligin 19. haftasında 33 puanla giren Fenerbahçe ile Trabzonspor Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde karşı karşıya geldi.

3-0 yenilen maçta Fenerbahçe kendi evinde uğradığı şokla birlikte, Trabzonspor galibiyetin coşkusunu yaşadı. Süleyman Cebeci, Muhammed Akpınar, Batuhan Günaldı'nın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan Trabzonspor, Fenerbahçe’yi mağlup etti.

Lig'in 19. Haftasında Neler Oldu

19. haftayı 33 puanla tamamlayan Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya gelerek deplasmanda kıyasıya bir mücadele gerçekleştirdi. Deplasmanda rakibine üstünlük sağlayan Trabzonspor oyuncuları 3-0 galip geldi. Bu golleri Batuhan Günaldı, Süleyman Cebeci ve Muhammed Akpınar’ın atmış olduğu goller sayesinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde gerçekleştirilen maçta Trabzonspor galip geldi.

Trabzonspor’un Galip gelmesi ile birlikte Karadeniz ekibi 36 puanla Galatasaray takip izini sürdürdü. Fenerbahçe ise bu maçta mağlup olmasıyla birlikte 3. sırada yer aldı. Fenerbahçe’nin kendi evinde yenilmesinin ardından, Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç ise karşılaşmayı tribünden seyrederek maçtaki yerini aldı.