Konut satın almak günümüzde 7’den 70’e kadar hemen herkesin hayal ettiği şeylerden biri haline gelmiştir. Yakın geçmişe kadar hayat şartları insanların istedikleri evleri kolaylıkla satın almalarına olanak tanırken günümüzde işler bu şekilde yürümemektedir. Özellikle konut kredilerinden istenen faizler pek çok insanın yaşamlarını kiracı olarak sürdürmelerine neden olmaktadır. Finansevim faizsiz ev alma kampanyaları ile birlikte bireyler herhangi bir faiz ödemesi yapmak zorunda kalmadan evlerine sahip olabilmektedir. Firmanın sistemi tasarrufa dayandığı için oldukça avantajlı görülmektedir.

Finansevim Faizsiz Ev Alma Kampanyaları

Finansevim ile ev almak bir hayli karlıdır. Sistemin kar oranını anlayabilmek için ilk etapta banka kredilerinin sistemini bilmek lazımdır. Bankalar, müşterileri için gerek maddi duruma gerekse satın alınmak istenen konutun durumuna göre kredi çıkarmaktadır. Bireyler temin etmiş oldukları kredilerle evlerini satın almaktadır. Ancak sonrasında bankadan çekilen miktarların iki ya da üç katına kayın miktarlar geri ödenmektedir. Bu da faiz oranlarının ne kadar yüksek olduğunun göstergelerinden biridir. Siz de Finansevim ile birlikte faiz ödemeksizin istediğiniz eve sahip olabilirsiniz.

Faizsiz sistemleri bulunan Finansevim peşinatsız ev almak isteyenlere de kapılarını aralamaktadır. Böylelikle ev alımları için insanların önüne set oluşturan tüm engeller ortadan kaldırılmış olmaktadır. Kişilerin sistem hakkında bilmeleri gereken önemli noktalardan biri yardımlaşma usulüne göre çalışmasıdır. Kampanyaya katılım gösterenler aylık ne kadar ödeme yapabileceklerine göre bir gruba dâhil edilmektedir. Böylelikle bütçe açıkları da oluşmadan ev alımı için birikimler başlamış olmaktadır.

Finansevim Ev Alma Kampanya Şartları

Bireylerin Finansevim konut kampanyalarından kendilerine uygun olan herhangi birine katılım göstermeleri mümkündür. Bunun için T.C. vatandaşı olmak gibi önemli şartların sağlanıyor olması yeterlidir. Köklü bir firma olduğu için hemen her yerde Finansevim şubelerine gidilerek kampanyalara karılım sağlanabilmektedir. Ev alımlarında telefonla yetkilere ulaşarak hareket edilmesi de mümkündür. Kişiler istedikleri evlerin özelliklerini detaylı bir şekilde belirtmelerinden sonra aylık ödeme miktarları ve ara ödeme yapılıp yapılmayacağı belirlenmektedir. Bu sayede kura sistemine göre yatırımlar üzerinden konut alımına dâhil olunabilmektedir.