Tasarım ve mimari ile ağırlama ve hizmet sektörü Hospitality Design Expo 2022’de buluşuyor.

Hospitality sektörünü buluşturan Avrupa ve Asya’nın ilk ve tek profesyonel fuarı Hospitality Design Expo 2022 24 – 26 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde.    

Türkiye hospitality endüstrisinin dünyadaki en güçlü tedarikçi havuzuna sahip ülkesi olarak, sabit ve haraketli mobilya üreticileri, tekstil ve yatak üreticileri , zemin kaplamaları ve doğal taş üreticileri , iç ve dış alan aydınlatma üreticileri , anahtar teslimi proje tamamlayan inşaat ve mimari firmalar ile sektörün diğer tüm ihtiyaç duyulan servislerinin üreticileri İstanbul’da Hospitality Design Expo 2022’de biraraya geliyor.

Türkiyede Hospitality Sektörün Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki payı büyüyor.

Yaz ve kış turizmi , sağlık turizmi , kurvaziyer ve yat limanları , gayrimenkul sektörü ve eğitim sektöründe oldukça hızlı büyüyen ve kendini yenileyen tesislere sahip olan Türkiye ,hospitality sektörünün yönetimi konusunda da tüm dünyaya hizmet ihraç etmektedir.

Sektörde faaliyet gösteren profesyoneller, tasarımcılar, mimarlar ve sektörün her kesiminden gelecek ulusal ve uluslararası ziyaretçiler ile birlikte ilham verecek, sektöre ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak bir buluşma gerçekleştiriyoruz.

Hospitality Design Expo 2022 misafir deneyimine dayalı teknoloji ve yazılım şirketlerinin de dahil olması ile sektör geleceğine yön verip dijital dönüşümü destekleyecek ve hızlandıracak. 

Katılımcıları, ziyaretçileri, sektörün önde gelen profesyonellerinin katılacağı konferans programları ile sınırları zorlayan, üst düzey bir fuar deneyimi sunmaktadır.

24 – 26 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Hospitality Design Expo 2022, yeni iş bağlantıları kurmak, ilham veren bir deneyim yaşamak ve son teknolojileri takip etmek isteyen tüm sektör paydaşlarının, profesyonellerinin mutlaka katılması gereken bir fuar olacak.

www.hospitalitydesignexpo.com

Satış Ofisi: Balmumcu Mahallesi Kara Hasan Sokak No: 2 Daire: 7    Beşiktaş – İstanbul

Telefon: +90 212 213 03 04   www.hospitalitydesignexpo.com

Hospitality Design Expo, 5184 Numaralı Kanun gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetiminde düzenlenmektedir.