İnsanların sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi adına virüslere karşı kendilerini korumaları önemlidir. Lakin kimi durumlarda vücutta var olan hastalığın giderilebilmesi adına tedavinin yanı sıra bağışıklığın da en iyi şekilde güçlendirilmesi gerekir. Silver Shell bu aşamada insan sağlığı için gerekli olan adımların eksiksiz olarak atılmasını sağlıyor.

HPV yani Human Papilloma Virüs, kadın ya da erkek fark etmeden insan vücuduna son derece kolay şekilde girebilen virüs çeşitlerinden bir tanesi olarak biliniyor. Bu virüs erkeklerde penis kanserine, kadınlarda ise genital siğillere ve rahim ağzı kanserine neden olabilmektedir. Kendi içerisinde 150’den fazla çeşidi olmasından dolayı yalnızca HPV tedavisi değil HPV nedir sorusuna da en iyi şekilde cevapların alınması gerekmektedir. HPV cinsel yolla bulaşabildiği gibi enfekte olan kişinin sağlıklı kişi ile temas etmesi sonucunda da bulaşabilmektedir. Açık yaradan ya da küçük çatlaklardan virüsün diğer bedene girdiği bilinmektedir. Konu ile alakalı yapılan araştırmalara göre kadınların yarısından fazlası hayatlarında en az bir defa bu virüs ile enfekte olur. HPV tedavisi ve belirtileri hakkında yapılan incelemeler ile de görülebileceği üzere kadınlarda kendini gösteren enfeksiyonların büyük bir kısmı geçici olmaktadır. Fakat yüksek riskli gruptaki virüs tiplerine enfekte olan kadınlar kalıcı enfeksyonun yanı sıra vulvada ve vajende, aynı zamanda rahim ağzında kanser öncülü lezyonlar ortaya çıkabilmektedir. HPV tedavisi konusunda her ne kadar kesin adımlar atılamıyor olsa da virüsün beraberinde getirmiş olduğu semptomlara karşı bunların etkisinin azaltılması hedeflenebilir. Aynı zamanda bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ile beraber yalnızca HPV değil farklı virüs ve mikropların insan vücudundaki etkisinin en aza indirilmesi sağlanabilir.

HPV İçin Silver Shell Etkisi

AHCC, Silver Shell üzerinden çok fazla sayıda kişinin hakkındaki araştırmalarını sıklaştırdıkları konuların başında geliyor. Aktif Heksoz İlişkili Bileşik /, bazı basidiomiycetes türlerinden ekarte edilen alfa-glukan temelli doğal bir maddedir ve shiitake içeren mantar sınıfında yer alır. Başta HPV tedavisi olmak üzere farklı konularda AHCC ile alakalı yapılan çalışmalar sonucunda kesin sonuçlar elde edilmemiş olsa da var olan veriler son derece umut verici. Konu HPV olduğu zaman bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğu bilinen bir gerçek. Çünkü bağışıklık sistemi düşükse, çok fazla riski bulunmayan HPV türlerinde bile insan vücudunda çeşitli sorunlar baş gösterir hale gelmeye başlar. Silver Shell bünyesinde yer almakta olan AHCC ise eğer ki doğru şeklide kullanılırsa, sağlık anlamında kişiye oldukça ciddi ve başarılı sonuçları getirebilmektedir.

Özellikle de son dönemlerde AHCC konusunda artık çok daha fazla isim tarafından bilgilendirmeler ve ürünler insanlara sunulur hale geldi. Bir taraftan bu durum çeşitli avantajları insanlara sunarken diğer taraftan da dezavantajların ortaya çıkmasına sebep oluyor. En büyük avantaj şüphesiz ki insanların bağışıklık sistemlerinin en üst düzeylere çıkartılması adına son derece önemli olan AHCC konusunda bilgilere sahip olunmaya başlanması. Dezavantaj ise AHCC üretimi konusunda yetkili olmayan ve gerekli onayları almamış isimler tarafından satışa sunulan ürünlerin olması. Bu ürünlerin kullanımı ise insanlara ne yazık ki faydadan çok zarar getirmektedir. AHCC kullanımının mutlaka uzman kontrolünde gerçekleştirilmesi gerekir. Aynı zamanda mutlaka yetkili isimlerden satın alınmalıdır. Silver Shell, AHCC üretimi konusunda gerekli tüm onaylara ve yetkiye sahiptir. Böylece yalnızca HPV için değil sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürmek için bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenler, https://silvershellheal.com/  üzerinden gerekli adımları atma imkanına erişmiş oluyorlar.