Kredisiz ev almak, herkesin hayalidir diyebiliriz. Son yıllarda herhangi bir sistem ya da kurum, bu işlemi doğru şekilde gerçekleştirememiştir. Bu noktada karşımıza çıkan tasarruflaev.com, çeşitli ev alma yöntemleri sayesinde kredisiz ev alma imkanı sunmakta ve tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Sistemin işleyişi oldukça kolaydır. Binlerce kişi tarafından kullanılan bu ev satın alma yöntemleri, oldukça güvenilirdir ve her şey sözleşmeye dayalıdır.

Bu şekilde ev almak için kullanılan en yaygın yöntem; sıra tespitli tasarruf yöntemidir. Bünyemizde barınan birçok müşteri de bu sistemi tercih etmektedir. Kredisiz ev almak için sırasıyla yapmanız gerekenler bulunmaktadır.

İlk olarak almak istediğiniz evin fiyatını belirlemeniz gerekmektedir. Bu aşamada istediğiniz evi satın alabileceğinizi unutmayın. Belirleyeceğiniz tutar, tamamen size bağlıdır ve istediğiniz fiyatı belirtebilirsiniz. Evin fiyatını belirledikten ve belirttikten sonra sisteme nasıl katılacağınızı belirtmeniz gerekmektedir. Bu aşamada karşınıza 2 adet yol çıkmaktadır. Bu yollar; peşinatlı ve peşinatsız şekildedir. Sisteme hem peşinatlı hem de peşinatsız dahil olabilirsiniz.

Bu noktada herhangi bir peşinat zorunluluğu olmadığını belirtelim. Daha sonra aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarlarını belirtmeniz gerekmektedir. Burada karar, yine sizindir. Ev fiyatını belirlediğiniz gibi istediğiniz taksit tutarını da belirleyebilirsiniz. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarları, kaç kişilik tasarruf gruplarına dahil olacağınızı belirler. Bu noktada 24, 36 ve 48 şeklinde katlanarak devam gruplara katılabilirsiniz. Belirtilen sayılar, grupta kaç kişinin olduğunu belirtmekte ve taksit ödemesinin kaç ay süreceğini ortaya koymaktadır.

Ev ile ilgili tüm hususlar, bu şekilde belirlenmiş olur. Tüm aşamalar, maddelenir ve sözleşme haline getirilir. Sözleşme, firma ve sizin aranızda bağ olur, karşılıklı olarak imzalanır. Son aşama olarak noter huzurunda çekiliş düzenlenir ve evi ne zaman teslim alacağınız belirlenir. Bu işlem, noter huzurunda yapıldığı için herhangi bir güvenlik problemi de karşınıza çıkmayacaktır. Sizin için belirlenen tarihte istediğiniz yerden istediğiniz evi satın alabilirsiniz. Evi teslim aldıktan sonra taksit düzenlemesi yapılır ve taksitleriniz, 1000/6 oranında arttırılır. Bu sayede borcunuz daha erken biter. Taksitlerin düzenlenmesi, herhangi bir yeni maliyet doğurmaz.

https://www.tasarruflaev.com/kredisiz-ev-alma-firsati.php