2019 en yeni trend mayo modelleri Tutishop farkı ile tüketicilere sunuluyor. Denizin engin sularına kendinizi bırakırken özgüvenli hissetmenize yardımcı olacak mayo modelleri çeşitlilik arz ediyor. Mayo tercih ederken vücudunuzu iyi tanımanız gerekiyor. Esmer bir tene sahipseniz daha açık renkler tercih edebilirsiniz. Kilo probleminiz varsa koyu renkler ile 1 beden küçük bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Mayolar karın bölgelerinde problemi olan kadınlar için idealdir. Ancak kusursuz bir görünüme sahip kadınlar için hazırlanmış cesur modeller de oldukça fazladır. Mayo modelleri kategorisi incelemesi yaparken kafanız karışacak. Kafes ve önü düğümlü mayolar göğüs kısmını ön plana çıkarırken vücudun farklı bölgelerinde çerçevesi olan mayolar da teninize hareket katacak.

Ayrıca hamilelere yönelik olarak hazırlanmış mayo modelleri de Tutishop’da satışa sunuluyor. Kalça kısmının slip şeklinde olduğu mayo modellerinin yanı sıra etekli ve elbise şeklindeki mayolar da 2019 yılının trend ürünleri arasına girdi. https://www.tutishop.com.tr/mayo modelleri linki üzerinden modelleri inceleyebilirsiniz. Online olarak ürün siparişi verebilir, bavulunuzu hazırlamadan evvel eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.