Müstakil Evde En Ucuzu Konteyner Ev Oldu

70’li yıllardan bugüne büyükşehirlere olan göç hareketleri sonrası nüfusun dengesiz şekilde belirli merkezlerde yığılmasına neden oldu. Bu durum şehir yaşamında yeni sorunların da ortaya çıkmasına yol açtı. Gürültü, kirlilik, çözülemeyen trafik karmaşası, kat kat beton yığını binalarda iç içe yaşam gibi olumsuzluklar bu sorunların başında geliyor. Mevcut sorunlara bir de korona virüs pandemi süreci de eklenince şehir yaşama cazibesini iyice kaybetti. Şehir adeta kaçıp uzaklaşılması gereken bir mekana dönüştü.

55 Bin Liraya 2+1 Konteyner Ev

Şehir yaşamının meydana getirdiği bu sorunları bütçe imkanları çerçevesinde en ekonomik konut fiyatlarıyla aşmak isteyen vatandaş ekonomik konteyner ev fiyatlarına yöneldi. Şehrin getirdiği sorunlarla birlikte pandeminin de oluşturduğu sağlık endişeleri konteyner evlere olan talebi beklenmedik şekilde yoğunlaştırdı. Prefabrik yapı sektöründe konteyner ev üreten firmalar oluşan yoğun talebi karşılayabilmek için 1+1 ve 2+1 alternatiflerinde konteyner ev modelleri geliştirdi. Bu evlerin tasarımında yapı güvenliği ve kullanım ergonomisiyle birlikte ekonomik konteyner ev fiyatları da dikkate alındı. Talep eden herkesi ekonomik konut sahibi yapmak hedeflendi.

Ortalama bir ailenin günlük kullanımda tüm barınma ihtiyaçlarını karşılayacak 2+1 konteyner ev fiyatı 55 bin lira. Üstelik bu evde standart bir konuttan beklenen tüm konfor bulunuyor. Yapı güvenliği, uzun ömür, kullanım ergonomisi ile üstünlüklere sahip bu ev cazip fiyatıyla en çok ilgi görenler modeller arasında.

Anahtar teslimi 1+1 Konteyner Ev Fiyatı 35 Bin Lira

Hazır ev üreticileri müstakil yeni nesil konut modeline sahip olmak isteyen herkesi yeni ev sahibi yapmak için tüm imkanları hazırlamış. Konteyner modeliyle üretilen 1+1 konut ‘Benim param yok, nasıl ev sahibi olabilirim’ diyenleri de ev sahibi yapacak. Anahtar teslimi üretilerek sevk edilen 1+1 konteyner ev fiyatı 35 bin lira gibi çok cazip fiyatlara satılıyor. Bu fiyatla sizin de ev sahibi olmanız hiç de hayal değil. Arsanızı hazırlayarak cazip fiyatlarla hemen sipariş vermeniz ev sahibi olmanız için yeterli. Yeni evinizi yerine yerleştirmek için arsanızda düzgün bir zemin hazırlayın sonra üretici firma ile iletişime geçin. Ortalama 1 hafta içerisinde fabrika üretimi tamamlanan konteyner evinizi dilediğiniz yere sevk ettirebilirsiniz. Vinçten indirilir indirilmez eviniz aynı gün kullanıma hazır.

2+1 Konteyner Ev Nasıl?

Yapı güvenliği ile beraber uzun ömür kullanımındaki tüm uygulamaların yapıldığı konteyner evler kısa sürede müstakil eve sahip olmak isteyenler için son derece ideal. 2+1 konteyner evin nasıl olduğu merak ediliyor. Sizin için 42 m2 2+1 Karmod konteyner ev modelini inceledik. Öncelikle son dönemde müstakil konut taleplerine olan artışla birlikte konfor beklentisi bu evin hem planına hem de kalitesine yansımış. Evin önemli bir güzelliği daha bu ev Türkiye’nin neresine olursa olsun tek tırla sevk ediliyor. Aynı gün bölgeye gelen Karmod uzmanlarınca sadece 6 saat içerisinde montajlanarak kullanımınıza hazır halde teslim ediliyor. Salonu, iki odası, tuvalet ve duş ünitesi, çatısı, verandası ile tamamen hazır.

Güvenli elektrik tesisatını devreye alabilmeniz için yapı arkasına yerleştirilen özel buattan şebeke bağlantısını kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Merkezi şebeke bulunmayan tarla ve yayla gibi kullanım alanlarında alternatif enerji üretim kaynaklarını rahatlıkla konteyner eve entegre edebilirsiniz. Ruzgar enerjisi veya güneş enerji üretim panelleri ile yapı enerjiyle buluşturulabilir.

Konteyner ev modelinde elektrikte olduğu gibi sıhhi ve atık su tesisat sistemleri de merkezi şebekeye kolay bağlantı için yapı dışına çıkartılmış durumda. Buradan şehir şebeke suyuna ve kanalizasyon hattına kolayca bağlantı yapılabilir. Bu şebekelerin bulunmadığı kullanım yerlerinde temiz suda su deposu, atık için de fosseptik depoları kullanılarak çözüm sağlanabilir.

2+1 Konteyner Evde Neler Yer Alıyor?

Karmod’un ürettiği ev konteyner yapı sistemine sahip olmakla birlikte modern bir konuttan farkı yok. 42 m2 konutun duvar ve çatı panelleri sandviç panel sistemiyle yüksek yalıtıma sahip. Bu üstünlükle kullandıkça enerji tasarrufuyla kazandırıyor. Yapının tamamı ekstra çatı örtüsüyle kaplanıyor. Çatı uzantısı evin önünde verandayı da oluşturuyor. Verandadan içeri girdiğinizde genişçe bir salon bizi karşılıyor. Salonun giriş ön sol bölümü mutfak için ayarlanmış. Mutfak tezgahı konularak dolap ve buzdolabı için yer ayrılmış. Su gider çıkışları da düşünülmüş. Salonun ortasından sağa yönelince sağlı sollu iki ayrı oda bulunuyor. Bu odalar yatak odası, genç odası alternatiflerinde değerlendirilebilir. Bu iki odanın arasında ise tuvalet ve banyo bölümü yer alıyor. İçinde klozet, lavabo ve duş teknesi armatürleriyle birlikte kullanıma hazır.

Satın aldığınız ev size geldiği gün kullanımınıza hazır. Anahtar teslimi güvenli, uzun ömürlü bu konteyner evle farklı ve yeni bir evde yaşamanın mutluluğunu hissedin.