1900 lü yılların başından beri hükmünü sürdüren Sneaker, ilk olarak 1917 yılında Keds markası tarafından üretilmiştir. Fazla ses çıkarmayan ve sneaker olarak adlandırılan bu modeller, rahatlığı ve şıklıkğı ile 100 senedir yerini korumaktadır.

Özellikle bayanların ince topuklu stilettolarının yerini alan spor ayakkabılar, farklı tarzları kullanım alanlarına göre seçilen ürünleri ile tercih edilmektedir.

İsmi Sneaker olmasına ve sporda tercih edilecek şekilde üretilmesine rağmen, günümüzde günlük hayat dışında davetlerde bile herkesin ayağında görebileceğimiz ürünler, yeni bir modaya imza atmıştır.

Her dönem farklı ürünler piyasaya sürülmüştür. İlk üretildiği an sessizliği nedeniyle suçluları yakalamak amacıyla üretilen bu ürünler, 80 li yıllarda hip-up ile farklı bir tarz yakalarken, günümüzde yepyeni özelliklerde, daha hafif ve sağlıklı sneaker üretilmektedir.

Sneakerın kullanım alanları çok geniştir.

Günümüzde sade modellerin dışında tüllü, payetli, taşlı, klasik, desenli bir çok Sneaker modelleri mevcuttur.

Artık sadece spor ayakkabı olarak, sokaklarda, spor salonlarında ya da yürüyüş için değil, rahat ve şık olması sebebiyle özel günlerde ve davetlerde de tercih edilmektedir.

Gelinlik altına giyilen modeller olduğu gibi, damatlar için de smokin altında çok rahat kullanabilecekleri modeller de mevcutdur. Modanın sadece kadınları içermediğini bilen modacılar erkekler için takım elbise altına da giyebilecekleri farklı sneakerlerı alıcısına sunmuştur. Tüm kullanım amaçlarına uygun modellere https://www.sneaksup.com.tr/erkek-sneaker-modelleri sayfasından ulaşabilirsiniz.