Masaüstü bilgisayarlara oranla daha fazla tercih edilen modelleri, kullanım amacı ve itibariyle daha pratiktir. Genel olarak intel işlemciye sahip olan modellerde 1.60 GHz hıza ulaşılır. Çekirdek sayısı dört olan bu modellerde FreeDos işletim sistemine yer verilir. Sistem bellekleri 8 GB’dan başlar ve üstlere doğru artarak modelden modele göre değişir ve kullanılır. DDR4 bellek türlerine sahip olan modellerde sabit disk ve SSD mevcuttur. Disk dönüş hızı ve ekran kartı hafızasına da sahip olan modellerde paylaşımsız kartlar mevcuttur. Ekran daima full HD olarak tasarlanır ve ekran çözünürlüğü son derece kalitelidir, parlaktır ve kontrast ayarları kişiye göre değiştirilebilir özelliklere sahiptir. Aynı zamanda üç farklı USB girişleri olan modellerde kablosuz haberleşme özelliği de bulunur. En az 24 ay boyunca garantisi olan modellerde, marka ve fiyat farklılıkları baş gösterebilir.

Bluetooth Özellikli Notebook Modelleri

Bluetooth özzelliğine sahip olan notebook modelleri, versıyon farklılıklarına sahiptir. Modellerin tasarımında ve kullanımlarında artış görüldükçe, özelliklerinde de artışlar görünür. Depolama seçenekleri çift ya da tek olabilir. Sürücü depolama özellikleri sayesinde, binlerce görsel, video ve işletim sistemini modelinizde saklayabilirsiniz. Kendi kendinizi optimize eden ve uzun süre kullanılmadığında uyku moduna geçen modeller, evlerde, ofislerde ve okullarda rahatlıkla terxih edilebilir. Geniş bannt teknolojisi kullanılarak elde edilen modeller, son model sürümle çalışır ve güncel her durumdan hızlıca haberdar olma imkânını sizlere sunar.

Pil Ömrü Uzun Notebook Modelleri

Pil ömrü modelleri de son derece dayanıklı olan notebook modelleri, güç açısından, stil açısından ve büyüyen teknolojiyi bünyesinde taşıma açısından her zaman sizler için varlığını korumaya devam ediyor. Tasarımlarında daha farklılık aradığınız modellerin arkadan aydınlatmalı olanlarını tercih edebilirsiniz. Led kaplı bu modeller, gece karanlık ortamda dahi rahatlıkla çalışmanıza olanak sunar. İster günlük işlerinizde isterseniz de kurumsal işlerinizde bu modelleri kullanabilir ve tüm multimedya özelliklerinden sınırsız bir şekilde faydalanabilirsiniz. Her geçen gün yeni modelleriyle sizlerle olan bilgisayarlar adresinde stoklarıyla birlikte yerini alıyor. Giriş yaparak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.