Pırlanta Tektaş alırken dikkat edin!

Bireylerin pırlanta alımı esnasında dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunmaktadır. Çünkü ne yazık ki diğer bütün takılarda veya eşyalar da olduğu gibi pırlanta alım satımında da dolandırıcılık faaliyetleri ile karşılaşmak mümkündür.

Bireylerin pırlanta alırken göz önünde bulundurmaları gereken birtakım özellikler ve yine birçok husus yer alır. Bireyler öncelikle alacakları pırlantanın sertifikalı olup olmadığına dikkat etmelidir.

Pırlanta sertifikası bağımsız laboratuvarlar tarafından verilmektedir. Pırlanta fiyatları da yeni sahip oldukları sertifikaya ve bu sertifikanın kalitesine göre farklılık göstermektedir.

Bir pırlanta sertifikası içerisinde karat kesim berraklık ve renk gibi birtakım ayrıntılar belirtilir. Craft Pırlanta dünyanın en kaliteli pırlantalarını üretirken HRD sertifikası ile üretim ve koleksiyon hizmeti sunmaktadır.

Craft Pırlanta güvenilir bir kuruluştur!

20 yılı aşkın sektörel tecrübesi ile Craft Pırlanta pırlanta sektöründeki en güvenilir kuruluşlar arasında yer alır. Uzun zamandan bu yana İstanbul kapalı çarşı içerisinde kuyumculuk faaliyetlerini yürüten kuruluş bünyesinde son derece profesyonel bir ekibi barındırır. Firma bu profesyonel ekip sayesinde özellikle tektaşrlanta yüzük çeşitleri olmak üzere kadınların hayalini süsleyen birçok yeni tasarıma imza atmayı başarmıştır. Öte yandan Craft Pırlanta Türkiye'de ve dünyada pırlanta sektöründe yapılan yenilikleri yakından takip ederek bünyesine hızlı bir biçimde entegre etmektedir. Pırlanta alırken bireylerin dikkat etmesi gereken bir diğer özellik olan renk ve berraklık ile de Craft Pırlanta tektaş ürünleri dikkat çekmektedir. En iyi pırlantalar şeffaf olan pırlantaları olarak kabul edildiği için dünyanın en iyi pırlantalarını Craft Pırlanta Türkiye'deki müşterilerine sunmaktadır. Ürün yelpazesi oldukça geniş olan Craft Pırlanta tamtur pırlanta yüzük pırlanta kolye pırlanta küpe pırlanta set gibi çeşitleri müşterilerine sunar.

Craft Pırlanta internet üzerinden de satış yapar!

2020 yılında koronavirüs pandemi süreci ile birlikte e ticaret işlemlerinin hayatımızdaki yoğunluğu artmıştır. Bu nedenle de birçok kurulur eğitim sanatı ticaret takı tasarım gibi birçok alanda hizmetlerini internet platformlarında taşımıştır. Craft Pırlanta da dijital platformları hızlı bir biçimde giriş yaparak www.craftpirlanta.com adresi üzerinden pırlanta satışını gerçekleştirmektedir. Firma güvenli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bu güvenli ödeme seçenekleri ile aynı zamanda toptan satış da gerçekleştirdiği için perakende satışlarını internet üzerinden uygun fiyatlarla müşterilerine sunar.