Yapımcılığını Bülent Turgut ve Raif İnan’ın üstlendiği, T World Entertainment yapımcılığında çekilecek olan “T-World Süper Kahraman Evreni” projesinin hazırlıkları uzun süre önce başladı. Deneyimli bir ekibin ellerine emanet olan “T-World Süper Kahraman Evreni” dizisinde, kahramanların daha iyi bir dünya inşa etmek için verdiği mücadele işlenecek. Dev proje, TRT ekranlarında izleyici ile buluşacak.

“T-World Süper Kahraman Evreni” dizisi için hummalı bir çalışma başladı. Savaşlar ve salgınlarla birlikte gelen felaketlerin dünyayı yıkıma sürüklemesini ele alan dizide, kahramanların yeni dünyayı inşa etmek için verdiği mücadele konu edinilecek. Bülent Turgut ile Raif İnan yapımcılığında, 1200 yıllık bir zaman dilimine yayılan dizinin ilk hikayesi günümüzde geçecek. Halid Şimşek ve Bülent Turgut tarafından tasarlanan T-World’un hikaye evreni ve süper kahramanları, izleyiciye görsel bir şölen sunacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ KADRO!

Dizinin genel yönetmeni, son olarak Marvel’ın “Agents of SHIELD” dizisiyle adından söz ettiren, dünya çapında büyük işlere imza atan Bobby Roth oldu.  Aksiyon direktörlüğüne ise Dusan Hyska getirildi. ABD, Macaristan, Meksika ve Türkiye’de yürütülen çalışmalar sonrası ekipler Türkiye’ye geldi ve dünya çapında bir aksiyon ekibi kuruldu.

SON TEKNOLOJİ KULLANILACAK

Projenin görsel efekt süpervizörlüğünü de Oğuz Öztürk ile birlikte, Yenilmezler: Ultron Çağı, Batman vs. Süperman gibi projelerle adını duyuran Dusan Strugar yürütecek. Hem yerli hem yabancı ekipler, Onur Can Çaylı’nın ardından projenin görsel efekt uygulamalarını yapacak.

Dizinin görüntü yönetmenliğinde dünya çapında nam salmış bir isim yer alacak: Shelly Johnson. Tecrübeli isim ile dizinin ilk 4 bölümü için anlaşmaya da varıldı.

Kostümlerin üzerinde de titizlikle duruldu. 3D printer teknolojisi kullanılarak tasarlanan kostümler; Genevieve Tyrrell, Ruth Myers ve Ann Foley’e emanet.

“T-World Süper Kahraman Evreni” dizisi; aksiyon dolu bölümleri, büyüleyici hikayesi ve tecrübeli kadrosuyla yakında TRT ekranlarında seyirci ile buluşacak…