Günümüzden uzak bir gelecekte neler olacağını kestirmek güç Francis Lawrence ve Peaky Blinders ortak çalışması ile yaratılan senaryoda çok ilginç bir dizi film sizi bekliyor. Pek çok projede yer alan ve hem fiziği hem de oyunculuk karakteri ile insanları etkileyen Jason Mamoa filmin en büyük kozu gibi duruyor. Peter Chernin, Jenno Topping, Kristen Campo, Steven Knight ve Francis Lawrence gibi işinin uzmanları bu filmin yapımcı ekibini oluşturuyor.

2019 yılında 10 bölüm olarak hazırlanan ve tamamlanan filmde uzak gelecekte dünyadan kalanlar konu edilmiş. Konusu ve kadrosu ile beklentinizi boşa çıkarmayacak bir film karşınızda. Hayal gücünü zorlayan maceralara tanıklık etmek için See izle

See Konusu

Geleceğin dünyasında insanları önemli sorunlar bekliyor. Görme kabiliyetini kaybetmiş olan insanlar çok zor şartlarda yaşıyor ve hayatta kalmaya çalışıyor. İnsanlar bu durumda yollarını bulmak zorundalar. Buraya kadar konu anlaşılabilir görünüyor. İlginç olan konu ise yeni doğan ikiz bebeklerin görme yeteneğine sahip olması. Daha sonra konular daha da ilginç hale geliyor.

See Yabancı Dizi İzle

Oyuncu kadrosu ve yönetim kadrosu ile mükemmel bir fantastik, bilimkurgu, drama ve macera filmi sizi bekliyor. See yabancı dizi izle ve bu olağanüstü maceraya sen de katıl. Doğanın zorlukları ve beklenmeyen sürpriz zorluklar insanları çok uğraştırıyor. Bu yaşanan zorlukların üstesinden gelen insanlar hedefine ulaşmak için büyük çaba gösteriyor. Dizi keyfini yaşamak ve macerayı sonuna kadar takip etmek sizin için farklılık yaratacaktır. Jason Mamoa bu filme de çok katkı yapmış görünüyor. Gelecek zaman filmleri içinde farklı bir konu ve film karşınıza geliyor.

See Oyuncuları

Jason Mamoa, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip, Sylviya Hoeks, Alfre Woodard, Hera Hilmar ve Christian Camargo gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmde sürükleyici bir maceraya atılmaya hazır olun. See izle seçeneğini kullanıp Türkçe dublaj ile filmin hiçbir sahnesini kaçırma.

Aslında orijinal dilde veya Türkçe altyazılı seçenekler de mevcut. Bu tip seçenekleri tercih ederseniz filmin konusunu kaçırma ihtimaliniz var o yüzden Türkçe dublaj seçeneği ile konuyu ve görüntüyü kaçırmadan filmi izleme şansına sahipsiniz.