Senetle ev ya da araba almak isteyenlere, Birevim olarak faizsiz ve vade farksız fırsat sunmaktayız. Uzun yıllardır insanları hayallerine kavuşturmaktayız. Kampanyalarımız, sunduğumuz ödeme kolaylıkları ve çalışma şartlarımız ile ilgili detaylı bilgileri almak için 444 23 53 numarasını arayarak bizimle iletişime geçebilmektedirler. Ayrıca web sitemizdeki formu doldururlarsa, müşteri temsilcilerimiz kendilerini arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapabilmektedir.

Senetle Ev ve Araba Almak İçin Ne Yapılmalıdır?

Senetle araba veya ev almak isteyen müşterilerimizin bizimle telefon, web sitemiz ya da şubelerimiz aracılığı ile iletişime geçmeleri yeterli olmaktadır. Kredi notlarının, aylık gelirlerinin, birikmiş paralarının olup olmamasının herhangi bir önemi bulunmamaktadır. İstedikleri taksit sayısında ve tutarında ödeme yapabilmelerine olanak tanımaktayız. Bu sayede taksitle aldıkları evleri veya arabaları kendilerine yük olmamaktadır. Üstelik Birevim olarak senelerdir birçok insanı hayal ettiği evlere ve arabalara kavuşturduğumuz için güvenilirliğimizi kanıtlamış bulunmaktayız. Senetle ev veya araba alacak olan kişiler için ise; en önemli nokta, senedi yaptıkları firmanın güvenilir olması olduğu için bizi tercih eden insan sayısı her geçen gün daha da artış göstermektedir.

Senetle Ev ve Araba Alma Yöntemleri

Birevim olarak senetle ev almak veya araba satın almak isteyen müşterilerimize; sıra tespitli tasarruf yöntemi ve serbest planlı tasarruf yöntemi olmak üzere iki seçenek sunmaktayız. Sıra tespitli tasarruf yöntemimiz, geleneksel altın günleri ile benzer bir prensibe sahiptir. Katılım sağlayan müşterilerimiz kendi grupları içerisinde noter huzurunda yapılan çekilişte bir sıra numarası elde etmektedirler. Bu sıra numarasına göre hayallerindeki evi veya aracı kaçıncı ayda alabileceklerini ödemelere başlamadan önce bilebilmektedirler.

Serbest planlı tasarruf yöntemi ile senetle araba almak ya da ev satın almak isteyen müşterilerimiz; herhangi bir çekilişe bağlı kalmadan, oluşturulan senetler ile teslim günü önceden belli olacak şekilde istedikleri eve veya arabaya sahip olabilmektedirler. Garantici müşterilerimiz için sunduğumuz ve süreci tamamen kontrollerine bıraktığımız bir yöntemdir. Peşinatlı, peşinatsız, ara ödemeli veya ara ödemesiz bir şekilde sistemimize dahil olabilmektedirler. Ödeyecekleri taksit tutarını da bütçelerine göre belirleme şansları bulunmaktadır.