Bu sezonun flaş ekibi olan Sivasspor başarılı futbolcularından bazılarını göndermeyi planlarken takımın bel kemiği olarak görülen Erdoğan Yeşilyurt'u bırakmak istemedi. Yıldız futbolcuya 5 yıllık yeni bir sözleşme yapan kırmızı beyazlı ekip bu haberi web adresi üzerinden taraftarlarına duyurdu. Gösterdiği performanslar büyük takımlarında 1xbet radarında olan Erdoğan Yeşilyurt 5 yıl daha bu Sivasspor formasını giyeceği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Galatasaray ve Trabzonspor'un Transfer Listesindeydi

Takımına 2018 yılında katılan ve gösterdiği performans ile Rıza Çalımbay’ın vazgeçilmezi olan Erdoğan Yeşilyurt için Galatasaray ve Trabzonspor'un devrede olduğu biliniyordu. Ancak futbolcunun bu takımlara olan olası transferine Çalımbay son noktayı koydu. 23 yaşındaki futbolcunun mutlaka kalmasını istediğini başkan Mecnun Otyakmaz'a ileten 1xgames teknik adamın bu talebi 5 yıllık sözleşmeyle kabul gördü.

Erdoğan Yeşilyurt Bu Sezon Ne Yaptı?

Takımın bu sezon oynadığı tüm maçlarda sahadaki yerini alan ve takımının dinamosu olarak görev yapan Erdoğan Yeşilyurt 27 maça çıktı. Sahaya çıktığı bu maçlarda takımına 5 gol ile katkı yapan futbolcunun golleri kadar takımına ileriye taşıma özelliği ön plana çıktı.

İlk Açıklama Sivasspor Resmi Web Adresinden

Taraftarlarını rahatlatan haberi resmi web sitesi üzerinden duyuran Sivasspor henüz sözleşme detaylarını paylaşmadır. Ayrıca açıklamada Erdoğan Yeşilyurt sözleşme süresi dışında takımında futbolcu için başarı dilediği sözleri 1xbet mobil de yer aldı.