Taksitle araba almak için bankaları tercih etmenize gerek yoktur, taksitle araba sahibi yapan firmalar bulunmaktadır. Bu sektörde birçok firma bulunmaktadır fakat biz sizlere en profesyonel olan firmayı tanıtacağız. Bu sayede hem taksitle hem de faizsiz araba sahibi olabileceksiniz.

Taksitle araba sahibi yapan firmaların arasında en kalitelisi Birarabam firmasıdır. Firmanın alanında uzman ekip arkadaşları ve sağladığı şartlar, herkes tarafından bilinmektedir. Bu firma aracılığıyla birçok kişi hem araba hem de ev sahibi olmuştur. Sisteme peşinatlı veya peşinatsız, taksitle ve faizsiz dahil olabilirsiniz. Sistemin en güzel yanlarından biri; her şeyi sizin belirliyor olmanızdır. Sıfır araba alabildiğiniz gibi ikinci el araba da alabilirsiniz.

Taksitle Araba Nasıl Alınır ?

İlk olarak Birarabam firmasına internet üzerinden veya direkt şubesine giderek başvurmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra almak istediğiniz arabayı ve tutarını belirtmeniz gerekmektedir. Arabanın tutarı, sizin kararınıza bırakılmıştır. 100.000 TL değerinde veya 500.000 TL değerinde alabilirsiniz. Daha sonra sisteme nasıl giriş yapacağınızı belirlemeniz gerekmektedir, sistem hem peşinatlı hem de peşinatsız dahil olabilirsiniz. Sistemin en güzel yanı; tüm kararın size bırakılıyor olmasıdır. Sisteme dahil olacağınız yolu seçtikten sonra sıra aylık ödeyeceğiniz taksitlere gelir, burada karar yine size bırakılmaktadır, aylık ne kadar ödeme yapabilecekseniz bunu belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz taksitler, firmanın sizi kaç kişilik gruba dahil edeceğini de belirler.

66 Taksit yaptırdıysanız, 66 kişilik taksit grubuna dahil olursunuz. Almak istediğiniz araba ile ilgili tüm kararlar verildikten sonra bu kararlar sözleşme haline getirilir ve karşılıklı olarak imzalanır. Son aşama olarak noter huzurunda çekiliş yapılır ve arabayı ne zaman teslim alacağınız belirlenir. Bu işlem herkesin gözü önünde noter ile yapılacağı için herhangi bir şüphe söz konusu bile olmayacaktır. Çekiliş ile belirlenen tarihte arabayı teslim alabilirsiniz. Türkiye sınırları içinde herhangi bir konumdan, istediğiniz arabayı satın alabilirsiniz. Tüm detaylar için Birarabam firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

https://www.konuttakredi.com/taksitle-araba-sahibi-yapan-firmalar/