Tesettür giyim için kullanılan dış giyimlerin en önemlilerden birisi de tuniklerdir. Tunikler en trend parçalar arasında yer alır ve hem gece şıklığında hem de gündüz şıklığında tercih edilebilir. Pantolon ya da etek gibi kıyafetlerle çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Tuniklerin kombinleri doğru yapıldığı zaman, hem çok şık hem de asil bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Tunikler çok fazla tercih edilmekte olduğu için, markalar bu ürünü farklı model ve renk seçenekleriyle piyasaya sürer. Tunik modelleri öncelikle, tesettür giyimine yakışır şekilde olmalıdır.

Tesettürde Tunik Nasıl Kullanılır?

Tuniklerin uzun ve kısa olan modelleri vardır. Kısa olanlar tesettürle çok alakalı olmamasından dolayı, tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilmemektedir. Füme, siyah, kahverengi renklerdeki tunikler ile hem tesettür giyim yapılabilmekte hem de her ortama uygun kombinler yapabilmektedir. Kısa boylu kişiler boyunu uzun göstermek için, uzun tunikleri kullanmayı tercih edebilir. Bunun yanı sıra, uzun ve salaş olması sebebiyle vücut hatlarını belli etmez ve rahat bir kullanım sağlar. Eğer ki tuniklerinize hareket katmak istiyorsanız, çanta, ayakkabı, şal gibi ürünlerle kombinler yapabilirsiniz.

Triko Tunik Modelleri

Çok soğuk kış geçirdiğiniz zamanlarda, sıcacık triko tuniklerinize sarılmak için tesettür triko tunik kombinlerinize bu ürünleri de ekleyebilirsiniz. Triko tunik modellerini, triko pantolonlarınızla kullanırken şıklığınızı kaybetmediğiniz gibi, tesettür giyim çizginizden dışarı çıkmak zorunda kalmazsınız. İsterseniz triko tunik modellerinizi ayakkabılarınız ile kullanarak klasik bir görünüm yakalayabilir ve spor ayakkabılarla spor bir tarz da oluşturabilirsiniz. Sizi soğuktan koruyacak triko tunik modellerinin birbirinden farklı seçeneğinizi internet sitelerinden inceleyebilir ya da mağazalarda deneyip üstünüzde görerek de satın alabilirsiniz.

Tesettür İçin Tunik Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Sizi yansıtan modellere öncelik vermelisiniz. Farklı konseptlerdeki tunik modellerini inceleyerek, kafanızda fikir oluşmasını ve nasıl bir kombin yapacağınıza karar verebilirsiniz. Tuniğinizi giyeceğiniz ortama iyi karar vermelisiniz. Ofis şıklığı için tercih ettiğiniz tunik modeliniz farklı, sokak şıklığını yakalamak için tercih ettiğiniz tuniğiniz farklı olmalıdır. Trendleri takip ederek işinizi daha kolay hale getirebilirsiniz. Güncel görünümlü kombinler hazırlamak istiyorsanız, etrafınızdaki tesettürlü kişilerin nasıl giyindiğinden haberiniz olmalıdır. Böylece karar vermeniz kolaylaşır.