Faizsiz kredi çekmenin imkansız olduğu son dönemlerde, insanların gayrimenkul ve araba almaları çok zor bir hale gelmiş durumda. Ancak, faizsiz sistemleri olan farklı kurumlar aracılığı ile bankaların faizleri ile uğraşmaya gerek kalmadan ev sahibi olabilmek de artık mümkün. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız, Vakıfevim ile kredisiz ev alma kampanyaları konusunda mutlaka bilgi sahibi olmalısınız.

Günümüz şartlarında bankaların faizine bulaşmadan ev almak isteyenlerin ilk tercihi Vakıfevim olmaktadır. Vakıfevim, ev alımlarını faizsiz ve kredisiz sağlamasının yanı sıra, müşterilerin ödeme planlarını kendileri belirlemelerine de imkan vermektedir. Kampanyaya katılmadan önceki belirlenmiş olan ödeme planı ve aylık olarak ödenecek taksit tutarı, kampanya devam ederken yaşanacak olan enflasyon rakamlarından bağımsız olarak sabi bir şekilde kalmaktadır. İmzalara atıldıktan sonra tüketicinin yaşayacağı ekonomik zorlukların da bu sayede önüne geçilmektedir.

VAKIFEVİM KREDİSİZ EV ALMA SÜRECİNİN İŞLEYİŞİ

Vakıfevim ile kredisiz ev alma kampanyaları için, tüketicilerin yerine getirmesi gereken bir takım şartlar bulunmaktadır. Ve bu şartlar bütün katılıcılar için aynıdır. Bu koşullar sözleşmeye de aktarılır; ve hem tüketicinin hem de Vakıfevim’in hakları korunma altına alınır.

Vakıfevim ile kredisiz ev alma kampanyaları için, ilk olarak yapılması gereken şey başvurudur. Başvurular hem Vakıfevim’in internet sitesi üzerinden hem de bizzat şubelerinden yapılabilmektedir. Eğer internette başvuru yapacaksanız, kişiler bilgilerin yanında mutlaka cep telefonu numaranızı da belirtmeniz gerekmektedir. Çünkü yetkililer sizinle bu telefon sayesinde iletişim sağlayacaklardır. Vakıfevim yetkililerine satın almak istediğiniz evin özelliklerini belirtmeniz istenecektir. Bu bilgilendirmeleri ayrıntılı bir şekilde verdiğiniz takdirde, eviniz fiyatını da belirlemiş olacaksınız.

Vakıfevim’in sunduğu kredisiz ev alma seçenekleri sayesinde tüketicilerin maddi durumlarına en uygun olan eve sahip olmaları mümkün olmaktadır. Bunların yanı sıra, peşinat zorunluluğu da bulunmamaktadır. Çekilişler noter huzurunda gerçekleştirilmektedir ve bu sayede herhangi bir ayrımcılık yapılması da söz konusu değildir. Türkiye’nin her yerinden tüketiciler bu kampanyaya katılabilmektedirler. Vakıfevim ayrıca, aylık olarak değişebilmekte olan taksit oranlarına da izin vermektedir. Kurum tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmaktadır.

https://www.vakifevim.com/kredisiz-ev-alma/