Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ağrı’da faaliyet gösteren 5 alt yapı futbol kulübüne malzeme desteğinde bulundu. Sentetik yüzeyli çim sahada gerçekleşen malzeme dağıtım töreninde konuya ilişkin açıklama yapan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, yardımların imkânlar doğrultusunda genişletilerek devam edeceğine dikkat çekti.

Sporcuların çalışma koşullarını iyileştirmeye özen gösterdiklerini dile getiren Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, "Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Sporcularımızın çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla onların hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de yardımlarımız daha da genişletilerek devam edecek. Ağrı ve ilçelerimizde yaptığımız tesisler ve malzeme yardımları sayesinde Ağrı ilimizde spora olan ilgi daha da artacaktır" diye konuştu.

Kulüp başkanları desteklerinden dolayı İl Müdürü İsmail Çalgan’a teşekkür etti. Malzeme dağıtım törenine Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Personel Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç, Kulüp Başkanları ve amatör futbol takım futbolcuları hazır bulundu.