Rize’ye 3 günlük eğitim kampı için gelen AK Parti Diyarbakır il Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve Diyarbakır İl teşkilatı AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’a İl Başkan yardımcıları, İl Kadın kolu Başkanı Müzeyyen Kaya, İl Gençlik Kolu Başkanı Mahsum Melikoğlu ve Diyarbakır İl Teşkilat mensupları ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu eşlik etti.

AK Parti Rize İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Rize Belediyesine geçen Diyarbakır heyeti burada Belediye Başkanı Rahmi Metin ile bir araya geldi. AK Parti Rize İl Teşkilatı ile beraber gerçekleştirilen yemek programından sonra yoğun yağışa rağmen Diyarbakır İl teşkilatı ve AK Parti Rize teşkilatı arasında 5-5 ‘lik skorla biten dostluk maçı yapıldı.

Yapılan maçın ardından Rize ziyaretini değerlendiren Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın “Çok keyifli ve verimli bir kamp programı gerçekleştirdik. AK Parti Rize İl Başkanlığımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Rize İl Başkanlığımızın bu güzel müsabakasında biz Diyarbakır AK Parti İl teşkilatları olarak, Rize İl Başkanlığı ile yapmış olduğumuz bu dostluk maçını berabere bitirdik. Rabbimde bizim birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi de daim eylesin inşallah.” Dedi. Aydın, sonbaharda Rize İl Başkanlığını Diyarbakır’da kendilerine gösterilmiş olan aynı nezaketle ağırlamak için sabırsızlandıklarını ifade etti.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Yunus Çoruh, ziyaretlerinden dolayı Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve tüm teşkilatına teşekkür etti. “Biz zaten Diyarbakır ile kardeştik bu ziyaretle kardeşliğimizde daha da perçinleşmiş oldu. Allah nasip ederse inşallah bu ziyaretlerimiz karşılıklı olarak bundan sonra da devam eder. Tabii bu maçlar işin rengi bugün güzel bir müsabaka oldu yağmurun altında hepimiz için güzel bir hatıra oldu. Ben başkanımızın şahsında bütün Diyarbakır teşkilatımıza ve buradan Diyarbakır halkımıza da şükranlarımızı saygılarımızı sunuyoruz. İl teşkilatı olarak hepinizden Allah razı olsun. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.