İlçe Başkanı Ak’a ziyaretlerinde İlçe Başkan yardımcıları Selim Kandemir, Bayram Ali Çapoğlu, Okan Bakırcı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Hakkı Velioğlu ve Muzaffer Kandil eşlik etti.

Başkan Ak, yapılan ziyaretlerde “Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim söylediğimiz teşkilatımızla, esnafımızla, vatandaşımızla hep iç içe olmayı hedefliyoruz. Bugün hamdolsun esnaf ziyaretlerimize başladık. Şehrimizin kıymetli esnaflarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledik.

İçinde bulunduğumuz Pandemi koşullarının hassasiyeti içinde ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Halkımızla, esnafımızla hemhal oluyoruz. Bizim amacımız baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak. Görev süremizi en verimli şekilde geçirmeyi istiyoruz. Bütün teşkilat mensuplarımız hamdolsun teşkilat çalışmalarını büyük bir özveri ile gerçekleştiriyor.

Bizlerde bir yandan teşkilat çalışmalarımızı yürütürken, bir yandan da ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Sahada olmak bütün teşkilat mensuplarımız gibi bizleri de çok mutlu ediyor. Ayrı bir enerji sağlıyor bize, aldığımız enerji ile yapacağımız çalışmalarımıza daha fazla motive oluyoruz. Temennimiz salgın sürecinin bir an evvel son bulması ve ertelemek durumunda kaldığımız tüm çalışmalara bıraktığımız yerden tekrar hız kesmeden devam etmek. İnşallah bu zor süreçleri geride bırakacağız” dedi.