AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen ‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ sloganı ile başlatılan Teşkilat Akademisi Eğitim programların güz dönemi eğitim programlarının ana teması “Türkiye Yüzyılı” olarak belirlendi. Eğitimlerin Rize ayağı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde bugün gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Yönetimi, İl Kadın Kolu Başkan ve Yönetimleri, İl Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimleri, İlçe Başkanları ve 3 kademe yönetimleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim katılım sağlayan herkese teşekkür ederek “Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda daha koordineli daha disiplinli olacağız. 2023 seçimlerine doğru gidiyoruz. Elde edilen kazanımların perçinlenmesi için bir dönüm noktasına giriyoruz. Bütün çalışmalarımızı bu minvalde şekillendireceğiz. Karşıda görüyorsunuz 6’lı 7’li masalar birleşip, bizim sağladığımız kazanımları bertaraf etme düşüncesindeyken bizim işimizi daha fazla ciddiye almamız gerekiyor. Biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz takdirde Allah onlara fırsat vermeyecektir. Görüyorsunuz daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı ne demişti Güneysu’daki 4-6 yaş eğitim grupları için “Bakın bunlar 4-6 yaş eğitim grupları getiriyorlar.

Bunların derdi zaten bunları müfredata sokmak biz buna müsaade etmeyeceğiz” demişti. Bunların söyledikleri sadece söylem değil. Hemen yanı başımızda Fındıklı’da Fındıklı Belediyesi CHP’li bir belediye. İki gündür orada bir mücadele veriliyor. Fındıklı Belediye Başkanı diyor ki “ Ben 4-6 yaş eğitim veren Kur’an kursunu kapatacağım. Neye mal olursa olsun kapatacağım.” Tabelasını kaldırdı. Suyunu kesti, ısıtmasını kesti. Kursu kapatmak için her şeyi yapıyor. Bakın işte söylemleri ile eylemleri arasındaki farkı görüyorsunuz. Hani helalleşiyorlardı. Helalleşmeleri bunların böyle. Rabbim bunlara fırsat vermesin. Bu millet ve bu teşkilatlar bunlara Allah’ın izniyle fırsat vermeyecektir. Şu eğitimlere gereken önemi vermek zorundayız. Gelen değerli büyüklerimiz bu anlattıklarını kitaplardan anlatmıyor, yaşadıklarından anlatıyor. O yüzden çok değerli. İşte biz rakibimizi, bu milletin değerlerini alt etmeye çalışanları, görmezden gelenleri daha iyi tanımalıyız. Hep ifade ettiğimiz gibi AK Parti bir okul bu eğitimlerde tüm teşkilat mensuplarımız için bizim için çok değerli. Tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah eğitimlerden sonra daha dolu daha motive bir şekilde sahaya çıkacağız. Kapı kapı tüm üyelerimizle hasbihale devam edeceğiz.” dedi.

Teşkilat üyelerine bilgi ve tecrübe aktarımı gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Rize Eğitim Programına eğitimci olarak AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Gazeteci Hikmet Genç ile Gazeteci Ekrem Kızıltaş katıldı.