İkizdere kültür merkezinde yapılan iftar programına AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Ahmet Aksu, belediye başkanı Hasan Kösoğlu, Derepazarı ilçe başkanı Mustafa Sivri, Kalkandere İlçe başkanı Hasan Ayyıldız ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İl başkanı Muhammed Avcı burada yaptığı konuşmada, “Bugün ramazanın feyzinden bereketinden faydalanabilmek için ilçe teşkilatlarımızın düzenlemiş olduğu iftar programları kapsamında İkizdere’de sizlerle birlikteyiz. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. İftarların birliğimizi berberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini Allahtan niyaz ediyorum. Teşkilat çalışmalarımızın ramazan boyunca hiçbir sekteye uğramadan aralıksız devam etmesi gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum. Bu güzel misafirperverliğinizden ötürü tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.



AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal ise şunları söyledi; “Bizler TBMM’deki çalışmalar elverdiği sürece memleketimize gelip teşkilatımızın düzenlediği iftar programlarına katılarak sizlerle bir araya geliyoruz. Bu ramazan güzelliğini sizlerle beraber yaşamak arzusundayız. Ülke olarak sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Millet olarak terör belasıyla karşı karşıyayız. Türkiye cumhuriyeti devleti olarak terörü bir an öne def edebilmek için devlet olarak, millet olarak bütün gücümüzü ortaya koyuyoruz. Ve çok ciddi mesafeler aldık. Terör örgütünün adeta beli kırılmış durumda. Allahın izniyle bu mücadeleyi en kısa sürede başarıyla sonuçlandıracağız. Partimize ve siyasi hareketimize vermiş olduğunuz desteğin gereği olarak bu terör belasını gündemimizden çıkarmak için çalışacağız. Milletimizin birlik, beraberliği ve devletimizin gücü ile bu sıkıntılı süreci aşacağız.”