Milletvekili Avcı, İl Başkanı Alim ve Belediye Başkanı Metin Rize Merkez’de kuyumcular sokağı ve Atatürk caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Yağan son yağmurda kuyumcular sokağında su baskınına maruz kalan iş yerlerini ziyaret ederek alınacak tedbirler konusunda esnafların çözüm önerilerini dinlediler. Kuyumcular sokağı ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine devam ederek yereldeki konular ve ülke gündemiyle ilgili vatandaşların sorularını cevaplayıp projelerle ilgili bilgiler verdiler.

AK Parti’de yeniden başlayan kongre süreciyle Genel Merkez’de yoğun bir mesai içinde olduklarını belirten Milletvekili Avcı, “Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz 7. Olağan Kongre sürecimizi tekrar başlattık. Genel Merkez ve sorumlu olduğumuz illerde yoğun bir mesai içindeydik. Rize’mize geldiğimizde de hemşerilerimizle bir araya geldik. Bir ayağımız Ankara’da diğer ayağımız Rize’de çalışmalarımızı yoğun bir tempo içerisinde sürdürmeye devam ediyoruz. Yoğun bir gündemimiz var ama bu yoğun tempoda bizleri en çok mutlu eden şey hemşerilerimizle bir arada olmaktır. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini kendilerinden dinliyor, sorunları yerine tespit etme imkânımız oluyor. " dedi.

Ziyaretler sırasında Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve İl Genele Meclis Başkanı İbrahim Türüt de kendilerine eşlik etti.