Teşkilat çalışmaları ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İl Başkanı Alim yaptığı açıklamada “Bir taraftan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının manevi iklimini yaşarken bir yandan çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Bugün Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ederek, güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Görüş, öneri ve isteklerini dinledik.

AK Parti İktidarımız süresince yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuştuk. Esnaflarımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvenleri tam. Yapmış olduğumuz tüm çalışmaların merkezinde milletimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz.

Özelde Rize’mizi genelde ülkemizi daha ileriye nasıl taşıyabiliriz, neler yapabiliriz şeklinde istişareler yapıyoruz. Allah’a hamdolsun iktidarlarımız boyunca hem ilimizde hem ülkemizde devasa yatırımlar hayata geçti.

Bu yatırımların kazanımları hepimizi yakından ilgilendiriyor. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle hizmete açacağımız Rize - Artvin Havalimanı, ilimize bambaşka bir çehre kazandıracak.

Çalışmalarına devam edilen Lojistik Merkez ve Şehir Hastanemiz ve saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok mega proje.

Başkalarının konuşmaya dahi korktuğu projeleri bizler milletimizin verdiği yetkiyle hizmete açtık. Bu kazanımları hepimiz aynı ipe sarılarak, ilimize kazandırdık ve bu minvalde gelişmekte olan Rize’miz için çalışmalarımıza, istişarelerimize devam ediyoruz” dedi.