Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre süreci öncesi teşekkür ziyaretlerine başlayacak. İlk ziyaret edeceği il ise memleketi Rize olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı’nı geçirdiği Marmaris’in ardından yoğun mesaisine başlıyor. Çarşamba günü Ankara’da olması beklenen Erdoğan, perşembe günü AK Partili 15 Büyükşehir belediye başkanı ve diğer il belediye başkanları ile bir araya gelecek. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez AK Partili belediye başkanları ile bir araya geleceği toplantıda yeni döneme ilişkin beklenti ve taleplerini anlatacak.

Erdoğan 23 Ağustos cuma akşamı Rize’ye gelecek. Erdoğan’ın seçimlerin ardından yapacağı ilk “teşekkür ziyareti” de baba ocağı Rize’ye olacak. 31 Mart seçimlerinde AK Parti Rize’de yüzde 72.99 oy oranına ulaşmıştı. Rize AK Parti’ye en fazla destek veren il olmuştu.

Erdoğan, Rize’de cumartesi günü partililerle bir araya gelecek. Erdoğan’ın Artvin ve Trabzon’u da hafta sonu ziyaret etmesi ve vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.