İl başkanı Avcı berberindeki il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe başkanı Murat Sadettin Türüt ile birlikte Bakırcılar sokağındaki esnaflarla bir araya geldi. İl başkanı Avcı ve berberindekiler esnafları tek tek dolaşarak yerel ve genel konular hakkında sohbet etti.



Esnafla çay içip sohbet etme imkanı bulan İl başkanı Avcı vatandaşların sorularını cevapladı. Projeler ve ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerileri dinledi. Sohbet sırasında konu ülkenin en önemli gündemi olan referanduma geldiğinde İl başkanı Avcı referandumdan çıkacak sonuç ve beklenilen oranla ilgili esnafların görüşlerini aldı. Esnaflar konuyla ilgili görüşlerini ifade ederken, referandumdan evet sonucunun çıkacağına inandıklarını ve Rize olarak da yüksek bir yüzde beklediklerini ifade ettiler. Özellikle Recep Tayyip Erdoğan’a çok güvendiklerini ve onun arkasında durmaya devem edeceklerini vurguladılar. İl başkanı Avcı ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İl Başkanı Avcı’da bakırcılar sokağı esnaflarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, Rize teşkilatları olarak bu referandumda da en yüksek oy oranını almak için çalışacaklarını ifade etti. Yakın zamanda başlayacak olan referandum çalışmalarıyla birlikte AK Parti teşkilatları olarak sahada olacaklarını ve hemşerileriyle bir araya gelerek anayasa değişikliğini ve ülkemize katacağı kazanımları anlatacaklarını ifade etti.