AK Parti Trabzon İl başkanı Haydar Revi AK Parti Rize İl  başkanlığına atanan İshak Alim'i makamında ziyaret  ederek tebrik etti.

AK Parti Rize İl başkanlığına atanan ishak Alim'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Trabzon il başkanı Haydar Revi başkan Alim'i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette Revi  İshak  Alim'e hayırlı  olsun dileklerini  ileterek, "  İshak  beye  almış olduğu bu önemli  vazifede başarılar dilerim. Kendisi  teşkilatlardan gelen  bir  arkadaşımız ve bugüne kadar bir çok  vazifeyi başarıyla icra etmiş. İnşallah bu görevi de kendisi  layıkıyla yerine getirecektir. Gençliği ve dinamizimiyle partimizi  Rize'de  en iyi  şekilde temsil edip, teşkilatıyla birlikte yeni  başarılara  imza atacaktır.

İl başkanı Alim'de Revi'ye nazik  ziyaretlerinden dolayı  teşekkürlerini ileterek," Komşu ilimizin il başkanı ziyaretimize gelerek bizleri mutlu etmiştir. Bizler AK Parti  çatısı  altında, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan lideriliğinde aynı davaya hizmet eden kişileriz. Bu anlamda Rize ve Trabzon olarak  liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük  desteği vermek için çalışacağız. Aynı  bölgenin iki  şehri  olarak  birbirimize destek olmaya  devam edeceğiz. Bölgemizdeki  yatırımların  hızlanması için el birliği ile çalışacağız.  Yeni Türkiye yolunda bölgemizin kalkınması için çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz."  dedi