AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki partililer, geçtiğimiz günlerde gelecek dört yıl için yeniden seçilen Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize il başkan yardımcıları Osman Karavin, Savaş Tabak, Murat Artan, Erdal Genç, Mehmet Şehitoğlu ile beraber Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek burada kendisini bekleyen Kooperatif başkanı Güven Aksoy ve yöneticileri, Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, 82. Nolu Şehiriçi Taksiciler Kooperatifi Başkanı Yasin Taşçıoğlu ile sohbet ederek güncel olayları tartıştılar.

Karal ziyaretinde 23 Ocak’ta yapılan Genel Kurulda yeniden seçilen Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy ve yönetim kurulunu tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.



HÜKÜMET OLARAK ESNAFIN YANINDAYIZ
Ziyarette konuşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal; kooperatifin yeni yönetimini kutlayarak; “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi başkanımıza ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Kooperatif yetkililerimiz Rize’nin sorunları, esnafların talepleri ile ilgili bizlerle sürekli istişare içindeler. Rize’nin tüm gelişmelerini ve yatırımları takip ediyorlar. Bizlerde en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Hafta sonları ise genellikle hemşerilerimiz ile buluşup onları dinliyoruz. Biz hükümet olarak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatiflerine büyük destek sağlıyoruz, esnaflarımıza büyük destekler veriyoruz. Esnaflarımıza desteklerimiz yardımlarımız devam edecek. Bugünkü ziyaretimizde bizi karşılayan başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

SIKINTILARIMIZLA İLGİLİ DESTEK İSTEDİK
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın vekilimiz Hasan Karal, her dönem ve her alanda Rize esnaf sanatkârına ve kooperatifimizle ilgi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Halk Bankası aracılığı ile kullandırılan krediler ile ilgili plasman sıkıntıları hakkında kendisine bilgi verdik ve destek istedik. Kooperatif çalışmaları konusunda sıkıntılı alanlarda vekilimizin her zaman kapısını çalmaktayız. Bu güne kadar bize her konuda yardımcı olan vekilimize bundan sonrada her daime Rize esnaf sanatkârına her alanda can suyu olacağına olan inancımız tamdır. Biz esnaf teşkilatı olarak vekilimize bu ziyaretten dolayı esnaf camiamız adına saygı ve sevgilerimizi sunuyor Rize adına yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.