AK Parti Rize Üniversite teşkilatının organize ettiği Rizeli siyasilerin, bürokratların, akademisyenlerin konuk olarak katılacağı moderatörlüğünü İl Gençlik Kolları Başkanı Mariye Müberra Arıcı’nın yaptığı “Rize’den Yetişenler” adlı seminer programının ilk konuğu MKYK üyesi Metin Külünk oldu. Külünk seminer programında “Nasıl bir gelecek Nasıl bir Türkiye” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Programa AK Parti Rize İl Başkan yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Mariye Müberra Arıcı, Akademisyenler, Üniversite öğrencileri ve teşkilat mensupları katıldı.

Gençlerle sohbet eden ve güncel konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan MKYK üyesi Külünk “Gençler yaşadığımız bu dönem çok önemli, bulduğumuz her vakti çok iyi değerlendirmeliyiz, çok okuyun. Özellikle tarihi konularda çok fazla okuyarak, kendinizi geliştirin.

Sizler geleceğin teminatısınız. Yaşadığımız coğrafya çok önemli konum olarak, stratejik bir noktadayız. Geçmişten günümüze yaşadıklarımızı düşünecek olursak bugün geldiğimiz noktada çok güçlü bir lidere sahip olduğumuz için artık Allah’a hamdolsun Türkiye’siz dünya düzeni kurulamaz hale geldi.

Türkiye son kale bu kadim coğrafya’yı kaderine terketmeyen küllerinden yeniden doğmasını sağlayan bir lider var başımızda hamdolsun. Onun 20 yılda ülkemize kazandırdığı kazanımları muhafaza etmek için çok çalışmalıyız. Günümüz teknolojisini iyi okumalıyız, iyi anlamalıyız. Dijital dünyayı çok iyi anlamalıyız. Hayatımız üzerindeki etkisini dikkate alarak, ona göre davranmalıyız ”dedi.